Mergim Krasniqi förlänger med GAIS

Mergim Krasniqi, som i år vaktat grönsvarts mål i alla seriematcher utom en, har skrivit på för ytterligare två år i klubben.

2022-11-11 11:15

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Med endast 20 insläppta bollar på 29 matcher, och 16 hållna nollor, har Krasniqi verkligen gjort ett intryck på GAIS sportsliga ledning.

– Mergim har från första dagen i GAIS visat vilken bra målvakt han är, säger klubbchef Magnus Sköldmark.

– Han har spridit ett stort lugn med sin erfarenhet, målmedvetenhet och vilja att vinna. Under året har han dessutom fortsatt att utvecklas i sitt spel vilket vi har satt stort värde på. Han kommunicerar bra med utespelarna, är reflexsnabb och har samtidigt ett stort lugn i sitt spel. Hans utveckling i luftspelet har varit imponerande att se.

När Mergim anslöt inför säsongen hade han senast spelat för Örebro SK i Allsvenskan, men framför allt representerat Norrby IF i hela 11 säsonger i division 2, division 1 och Superettan. I vintras funderade han på att lägga skorna på hyllan, men nappade på möjligheten att spela i GAIS. En succé, skulle det visa sig.

– Det känns fantastiskt bra att förlänga mitt avtal med GAIS, jag har verkligen hittat till en förening där jag trivs bra både på och utanför plan, säger Krasniqi.

– Efter all framgång föreningen haft 2022 så lockar det mig otroligt mycket att se vad nästa år i Superettan kan erbjuda. Vi har ett intressant läge för att kunna göra det lika bra nästa år som vi gjort i år.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER