Medlemskap och årskort 2023 släpps 5:e december

På måndag den 5:e december släpps GAIS årskort och medlemskap för 2023.

2022-12-02 14:10

GAIS

A-laget

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Medlemskap

Som många av er uppmärksammat så har klubben beslutat att aktivera en strategi för att kraftigt öka medlemsantalet de kommande tre åren. Vi har gjort en enkät där över tusen gaisare berättat om vad de önskar sig kring medlemskapet. En del av dem kan vi gå till mötes redan nu, andra kommer kräva lite mer tid (till exempel ett eventuellt byte av medlemssystem). Men vi vill vara tydliga med att det här är ett första steg på vägen.

I medlemskapet 2023 ingår:

  • Rösträtt vid årsmöte.
  • Välkomstpaket med pin och medlemskort.
  • Medlemstidningen Makrillen
  • Medlemsevent med A-trupp och sportslig ledning
  • Medlemsmöte 2 gånger/år

Ytterligare erbjudanden från GAIS och partners kommer under året.

Årskort

Vi upplever just nu prisökningar i de flesta branscher. Men då vi inte sänkte årskortspriserna i samband med degraderingen, och vi vill premiera våra årskortsköpare, så kommer vi inte heller att höja dem i samband med avancemanget till Superettan. Årskortspriserna ligger således kvar på 2022 års nivå, medan vi med stor sannolikhet kommer att behöva höja priset på lösbiljetter för att täcka de kostnadsökningar vi förväntar oss kopplat till arenahyra, säkerhet och el med mera. Vi återkommer självklart med den informationen när vi har den.

För dig som hade årskort på Ståplats, Aktiv sittplats, Ordinarie sittplats och Familjeläktaren under säsongen 2022 så har vi reserverat samma sektion och plats som du hade förra året, fram till 31/1 2023. Instruktioner kommer på måndag.

Svenska Cupen

2023 har GAIS för första gången på mycket länge två hemmamatcher mot två allsvenska lag i Svenska Cupens gruppspel. Vi har därför bestämt att det kommer att krävas både medlemskap och årskort för att få fri entré till dessa matcher. Övriga biljetter som inte tingas av årskortsinnehavare/medlemmar kommer självklart att kunna köpas. Exakt antal biljetter som kommer finnas tillgängliga meddelar vi så snart vi har informationen.

Gör så här:

  • Köp ditt årskort på gais.ebiljett.nu, på julmarknaden eller på Gaisgården (efter överenskommelse) senast 15 januari
  • Köp ditt medlemskap på gais.se, på julmarknaden eller på Gaisgården (efter överenskommelse) senast 15 januari
  • Maila info@gais.se eller ring 031-403690 för att anmäla ditt intresse för biljett till Svenska cupen.

Observera att både medlemskap och årskort måste tecknas senast 15 januari 2023 för att du ska få tillgång till en fribiljett till respektive match.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER