Makrillarna är på plats - varje gång!

Säsongspremiären närmar sig och vi tog ett samtal med Makrillarnas Tony Balogh om hur de ser på året 2022.

2022-04-01 2:00

GAIS

A-laget

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Säsongspremiären närmar sig och vi tog ett samtal med Makrillarnas Tony Balogh om hur de ser på året 2022:

Måndagen den 4 april är nästan på dagen fyra månader efter degraderingen från superettan. Mycket har hänt i GAIS och mycket återstår att göra, men det viktigaste är vad som händer i vårt A-lag. Det spel som laget har visat upp i såväl tränings- som tävlingsmatcherna gör att vi alla ser fram emot den här säsongen.

På samma sätt som föregående år kommer Makrillarna att vara på plats på arenan för att sälja grönsvarta souvenirer. Vi är på plats varje gång. Vi hjälper också till på olika sätt med ideella insatser.

Vi har precis klarat av vår jubileumsfest. Vi går fortfarande omkring på små lätta moln över hur lyckat det blev och myser över alla lovord som vi fått. Förutom att vara på plats på hemmamatcherna kommer vi även att anordna bussresor till några av bortamatcherna. Självfallet ska vi även fortsätta att ge ut medlemstidningen Makrillen.

Syftet med Makrillarna är att på olika sätt stötta GAIS. Det sker oavsett vilken serienivå som GAIS spelar på – även om vi givetvis hoppas att laget ska spela så högt upp som möjligt. Men för Makrillarna är det ingen skillnad för vi fortsätter att stötta.

Makrillarna är Sveriges äldsta supporterförening för en fotbollsklubb och vi har funnits sedan 1961. Att stötta oss med medlemskap eller sponsring samt att köpa souvenirer gör det möjligt för oss att fortsätta stötta GAIS men också göra det möjligt att slå vakt om GAIS historia.

Just nu ser vi mest fram emot att serien ska starta, att vi ska klara av hemmapremiären inför 3 000 åskådare liksom bortapremiären mot Trollhättan där ett stort bortafölje väntas vara på plats.

Bild: Makrillarnas Heinz Martini vid souvenirbordet.

Vad: GAIS - IK Oddevold

Var: Bravida Arena

När: Måndag 4/4 kl. 19.00

Hur: Information för dig som har årskort och dig som vill köpa biljett >

Kan du inte se matchen på plats? Se den på Expressen Premium eller Expressen Play >

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER