Köp årskort för 2024!

Från och med nu kan du köpa årskort till GAIS i Allsvenskan 2024. Vissa förändringar har genomförts, och vi hoppas att så många som möjligt hittar en bra plats på våra läktare.

2023-11-13 15:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

DETTA INGÅR

Årskortet gäller samtliga GAIS hemmamatcher i Allsvenskan samt eventuellt kval i seriespel. För den som både har årskort och är medlem 2024 ingår dessutom träningsmatcher och Svenska Cupens gruppspel, samt förtur till bortakort och biljettköp till bortamatcher under säsongen 2024!

 

SEKTIONER

Familjeläktaren utökas och flyttas till långsidan mot allén, den är nu placerad på F1-F4. Sittplats ordinarie utökas med fler platser på långsidan mot häktet. I övrigt är det ingen förändring på sektioner kopplade till biljettkategorier. Klubben har dock reserverat sektioner för exempelvis partners, gäster, inbjudna föreningar med mera.

 

PRISER

Vi höjer priset på samtliga sektioner förutom Preppens. Anledningen till prishöjningen är att vi inte höjt priserna på två år, att klubben har ökade kostnader i och med det ekonomiska läget i Sverige, samt att vi har legat lågt i pris för sittplats jämfört med snittet bland elitklubbarna. Av den anledningen höjer vi inte priset på Preppens, då den redan är rimligt prissatt jämfört med snittet. Köp årskort här >

 

FÖRNYA DITT BEFINTLIGA KORT

Om du hade ett årskort för 2023 så är din plats reserverad i systemet till och med den 31:e januari 2024. Under den perioden kan du logga in på gais.ebiljett.nu och förnya ditt kort. Om du vill byta plats eller sektion så går det självklart bra att ändra din reservation, också genom att logga in på gais.ebiljett.nu eller helt enkelt köpa ett nytt årskort. Gör så här:

  • Klicka på Logga in, och fyll i e-postadress och lösenord.
  • Klicka på "Reservationer" uppe till höger, nu ser du ditt årskort.
  • Klicka på"Hämta reservation" för att komma direkt till kassan, eller klicka på "Ändra biljettyp" om du vill ändra något, exempelvis från Vuxen till Pensionär eller liknande.
  • Slutför köpet i varukorgen.

 

Observera att du som har årskort via GAIS ON!, alternativt partnerpaket eller liknande, inte kan förnya dessa själv. GAIS ON!-prenumeranter kommer att bli kontaktade via e-post med information.

 

ÅRSKORT TILL JUL

Om du beställer ditt årskort senast den 30/11 kan du hämta ut ditt fysiska kort på julmarknaden i Nordstan den 17/12. På julmarknaden kan du självklart även beställa såväl årskort som medlemskap, men du kommer inte kunna få kortet i handen om du inte beställt senast 30/11. Köp årskort här >

 

MEDLEMSKAP

Även medlemskap för 2024 släpps idag, och du förnyar enkelt ett befintligt medlemskap via den länk som vi kommer att maila till dig under veckan. Vill du nyteckna medlemskap, så gör du det här >

 

Observera att du som är medlem via GAIS ON! Inte behöver göra något alls, ditt medlemskap förnyas automatiskt. 

 

Vid frågor, kontakta info@gais.se, men var beredd på några dagars svarstid då vi har ett högt tryck på inkorgen just nu.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER