Jonas Lindberg förlänger med GAIS

Jonas ”Myggan” Lindberg var GAIS härförare på mittfältet under 25 seriematcher och en cupmatch under 2022. Nu är han klar för ytterligare 1 år i klubben.

2022-11-24 16:00

GAIS

A-laget

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Lindberg var en av de högprofilerade spelare som valde att stanna när degraderingen var ett faktum, och som haft en stor del i återtåget till Superettan. Inte alltid i startelvan, men alltid med där det händer på planen.

– Det känns bra att få till ett nytt avtal med Jonas. Han tillför en viktig dimension till vårt spel. Han är väldigt lugn med boll på små ytor och gör så att vi hotar i den sista tredjedelen. Han kommer att bidra 2023 med sin erfarenhet, attityd och aggressivitet, säger klubbchef Magnus Sköldmark.

När Göteborgs-Posten förhörde sig om Jonas kontraktsstatus innan seriesegern var säkrad så var hans egen inställning till fortsatt spel tydlig, ”jag har sagt att jag vill ta upp GAIS i Allsvenskan igen, det är målet jag har”.

– Det känns fantastiskt kul att fortsätta vara med på denna resan som vi börjat med ett bra år i Ettan där vi klarade av att kliva upp i Superettan direkt. Det känns som hela GAIS har fått en nytändning och vi har en bra känsla och resa framför oss, både spelare och supportrar, där vi ska utvecklas ännu mer för att ta kliv mot det riktiga målet. Jag känner mig glad och tacksam att vara med på den här resan, det ska bli otroligt kul att spela i Superettan igen och jag är extremt laddad för detta, säger Jonas Lindberg.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER