Johanna Ageborg blir ny privatmarknadsansvarig administratör

Hallå där, Johanna Ageborg, som börjar som privatmarknadsansvarig administratör den 1:e september!

2022-05-23 10:05

GAIS

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Hallå där, Johanna Ageborg, som börjar som privatmarknadsansvarig administratör den 1:e september!

  • Hej! Det stämmer att jag börjar på heltid då, men jag tjuvstartar lite försiktigt nu för att lära mig lite olika system och rutiner.

Vem är du då?

  • Jag kommer från Kungsör i Västmanland, och 2009 flyttade jag till Göteborg för att läsa samhällsvetenskapliga miljövetarprogrammet på Handels. Efter det jobbade jag ett par år som reseledare utomlands innan jag hamnade på mitt senaste jobb som försäljningsansvarig för privatkunder/e-handel på Gröna Gårdar som säljer ekologiskt kött.

Vad är din koppling till GAIS?

  • Jag har dels alltid varit en föreningsmänniska, engagerad i idrottsföreningar, politiskt, studentkåren med mera. Och jag har idrottat mycket, det kommer naturligt med en mamma som är gammal fotbollsspelare och pappa som är idrottslärare. Men gaisare blev jag för sex år sedan när jag träffade min nuvarande sambo, och sedan ett år tillbaka så har jag även varit en del av GAIS mediagrupp och skrivit en del intervjuer. 

Måste man inte födas till gaisare alltså?

  • Nej tydligen inte! Jag tänker att jag kanske ser på saker lite annorlunda när jag inte har samma historia med klubben som många andra har. 

Vad kommer du att jobba med i GAIS?

  • Jag kommer att ha hand om allt som har med privatmarknaden att göra, det vill säga biljetter, årskort, GAIS on och medlemskap, samt en del intern administration.

Hur känns det då?

  • Det känns härligt att få komma in i klubben när det finns en positiv energi och ett driv mot något bra. GAIS är en anrik klubb, och det finns mycket att förvalta, men jag hoppas få utrymme att utveckla saker också och det ska bli spännande!

Det låter bra, välkommen till GAIS Johanna!

  • Tack!

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER