Information om biljetter till GAIS - Örgryte i Svenska Cupen

Matchen spelas på Bravida Arena, söndagen den 3:e mars kl. 13.00. GAIS har samtliga sektioner utom sektion C, bortastå. Total kapacitet vid denna match kommer att vara ca 6000 personer. Här kan du läsa hur och i vilken ordning vi kommer att erbjuda biljetterna.

2024-02-01 17:43

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Du som köpt årskort och medlemskap senast 31/1

Du som har köpt årskort och blivit medlem senaste den 31:e januari kommer att få ett mail den 7:e februari kl. 10.00. Mailet skickas till den e-postadress som är kopplat till årskortet.

I mailet finns en länk till biljettförsäljningen, din individuella kod, och instruktioner om hur du går till väga. Du får lika många fribiljetter som du har årskort kopplat till mailadressen. Utöver din(a) fribiljetter(er) kan du köpa till extra biljetter, totalt upp till 10 biljetter i beställningen. Exempel: Du har två årskort, då kan du i din order hämta ut två fribiljetter och köpa upp till 8 ytterligare biljetter.

Redan den 6:e februari kl 10 kommer du få ett mail som förklarar hur du går till väga när det är dags att köpa biljett, om du vill vara förberedd.

Observera att alla måste ha en matchbiljett för att gå in på arenan, du kan alltså inte nyttja årskortet för att gå igenom spärrarna. När du väljer fribiljett kan du välja vilken tillgänglig sektion som helst. Du är alltså inte bunden till exempelvis ståplats om du har årskort på ståplats.

Om du inte får mailet den 7/2 så kan det bero på flera anledningar, t.ex. att du tidigare har tackat nej till att få e-post från GAIS, då är din adress spärrad i systemet, eller att ditt årskort är kopplat till en annan e-postadress. Kontrollera skräppost-mappen först, och om du ändå tror att vi felaktigt missat dig, kontakta info@gais.se och ange tydligt ditt namn, e-postadress och personnummer så hjälper vi dig.

....

Du som är medlem men inte har årskort

Du som är medlem men inte har årskort kommer att få ett mail den 14:e februari, med möjligheten att köpa biljetter till matchen. Även här gäller maximalt 10 biljetter per person.

....

Du som varken köpt årskort eller medlemskap

I den mån det finns biljetter kvar den 19:e februari så släpps de då till allmänheten.

...

Företagspartners med årskort i Gamla Ullevis lounge

Företagspartners med årskort i loungen på Gamla Ullevi får ett separat utskick, även detta den 7:e februari kl 10.00, där ni kan reservera motsvarade antal platser i loungen på Bravida Arena. Här gäller först till kvarn, då den rymmer färre personer.

Företagspartners med årskort på andra sektioner än i loungen kommer att få utskicket samtidigt som privatpersoner, alltså den 7:e februari.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER