Information inför matchen mot Utsikten på lördag

Hur många kan vi bli? Avancemanget är redan säkrat, nu ska vi ställa skåpet för sista gången i år! Ge GAIS de hyllningar som de förtjänar på lördag, och kom på uppflyttningsfesten efteråt.

2023-11-08 8:25

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

BILJETTER

Biljett köper du här: https://gais.ebiljett.nu/Tickets/Choose/174?S=0

Det kommer inte finnas någon biljettlucka på arenan. Partnerloungen är helt slutsåld. Vi har ett fåtal loger kvar, om du är intresserad av att köpa en loge för 10 personer inklusive dryckespaket, kontakta roland.jernstrom@gais.se .

SEKTIONER

Uppdatering 2023-11-09 Nedre ståplats är nu öppen för försäljning.

Vi vet att det finns önskemål om att öppna nedre ståplats. Klubben för dialog med SLO och supportergrupperingar gällande öppnandet av fler sektioner, och i nuläget är det inte aktuellt att öppna nedre stå. Vi bedömer att de sittplatssektioner som finns öppna täcker biljettbehovet. Beslutet är även kopplat till att nedre stå kräver att vi öppnar ytterligare en entré och bemannar med personal med olika funktion, vilket medför en för stor kostnad om vi inte säljer tillräckligt med biljetter på sektionen. Beslutet kan dock komma att ändras beroende på hur biljettförsäljningen utvecklar sig.

UPPFLYTTNINGSFEST

På kvällen efter matchen blir det uppflyttningsfest på Brewhouse, kl. 20-01. Spelare och ledare medverkar från ca kl. 22. DJ är Malice med gäster, och självklart är baren väl påfylld. Observera att festen är SLUTSÅLD, och vi återkommer med eventuella extrabiljetter senare i veckan.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER