Information inför derbyt, biljetter, entréer med mera

Information om hur du köper digital eller fysisk biljett, när du bör vara på plats på torsdag, och var du vänder dig med eventuella frågor.

2023-05-30 10:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

BILJETTKÖP

Just nu (30/5 kl 10.00) har vi ca 500 biljetter kvar på GAIS sittplats och 2000 biljetter kvar på GAIS ståplats.

På onsdag mellan kl 13-16 kan du köpa biljetter på GAIS-gården (förutsatt att det inte är slutsålt innan dess). A-truppen tränar kl 15, passa på att kolla in derbyformen!

På matchdagen kommer det att finnas en öppen biljettlucka (förutsatt att det inte är slutsålt innan dess), för den som inte lyckats köpa biljett på nätet. Luckan öppnar kl 17.00. Observera att där är det stor risk för köbildning, så vi rekommenderar starkt att alla försöker köpa sin biljett på gais.ebiljett.nu . Det kan man göra hela vägen fram till matchstart.

Det kommer även att finnas en biljettlucka för bortasupportrar vid entré 1. Där säljs ENDAST biljetter till ÖIS sektioner. Luckan öppnar kl 17.30.

ENTRÈER

Kom i god tid innan avspark! Det är stor risk för köbildning vid samtliga entréer. Entréer och kiosker öppnar 1 timme och 15 minuter före matchstart.

Notera vilken entré du ska passera in genom och planera noggrant ditt besök så att du tar kortast möjliga väg till entrén, då det kommer vara många besökare i rörelse utanför arenan.

Alla måste uppvisa biljett eller årskort i entrén. På Familjeläktaren går barn under 12 år in gratis men man måste ändå ha en barnbiljett till den sektionen. Detta går INTE att lösa i entrén utan beställs som vanligt på gais.ebiljett.nu.

Personer med årskort i loungen kan INTE ta med oanmälda gäster, det finns inga extra biljetter i entrén. Loungen är fullbokad!

REGLER PÅ ARENAN

Barnvagnar kan INTE tas med in på arenan.

Det är inte tillåtet att medföra alkohol eller andra droger, vapen eller andra farliga föremål, pyroteknik eller brandfarliga vätskor, antända pyroteknik eller befatta sig med pyroteknik som tänts av annan person.

Våra besökare är skyldiga att underkasta sig visitation.

ÖVRIGT

Har du frågor om biljetter så kontaktar du GAIS på info@gais.se men vi kommer inte kunna svara på frågor på matchdagen.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER