Information från GAIS valberedning inför årsmötet 14 mars 2022 – Förslag på två suppleanter

Valberedningen kommer i ett antal artiklar löpande presentera sin information inför årsmötet 14 mars 2022.

2022-03-03 1:00

GAIS

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Valberedningen kommer i ett antal artiklar löpande presentera sin information inför årsmötet 14 mars 2022.

Valberedningen föreslår att Bengt Jidmalm väljs som suppleant för ett år. Bengt har gjort ett fantastiskt arbete de senaste åren som ledamot med ansvar för Gaisgården, stiftelsen samt CSR. Vi är glada att Bengt vill fortsätta som suppleant.

Valberedningen föreslår att Johan "Red top" Larsson väljs som suppleant för ett år. Red top har ett stort förtroendekapital bland våra medlemmar och lång erfarenhet inom de flesta delarna av GAIS. Red top har tidigare suttit i GAIS styrelse som ledamot vid två tidigare perioder.

Johan "Red top Larsson", vem är du?

Johan ",Red top", Larsson

Jag är 55 år, trebarnsfar, född, uppvuxen och boende i Göteborg och med stor risk att det även är här jag dör. En trägen gaisare i med- och motgång, och hur man än funderat på att man ska engagera sig mindre i klubben så har det aldrig gått. GAIS är större än vad man kan förstå. Sen behöver man emellanåt ta lite paus från gaisandet och hämta andan, jag har till exempel haft en sejour i styrelsen i slutet av 90-talet och en i mitten av 00-talet, men att det skulle försvinna är en omöjlighet. Men jag har engagerat mig på andra sätt, och det är en styrka i vår klubb, att det finns en massa vägar in för att påverka och hjälpa till.
Jag har ett förflutet som musikarrangör och jag brinner för vår stad, jag bland annat arbetat ute på Ringön med ett stadsutvecklingsprojekt som heter Saltet. Idag jobbar jag halvtid på kommunala Business Region Göteborg med stadsutveckling kring kreativa och kulturella näringar. Och vid sidan av kan det bli lite musikbokningar. Jag försöker att få livet att snurra lagom.

Vad vill du bidra med till GAIS styrelse?
Jag tackade ja till en plats som suppleant för att jag inte har den tid det innebär att sitta som ordinarie. Men jag tror jag kan bidra med att jag har en fot i olika delar av GAIS-familjen, en bra relation till både yngre och äldre gaisare. Jag har tidigare erfarenhet av styrelsearbete, en hanterbar koll på ekonomi, och är en trygg person som kan stå för det jag tycker. Jag kan ställa obekväma frågor och vända på saker.

Vad hoppas du att vi som klubb kan göra bättre i år?
Det finns ett huvudmål och det är att vi ska upp i Superettan, och det ska alla arbeta tillsammans för. Det här är inte året då styrelsen ska lägga upp långa framtidsplaner, utan vi ska hålla oss till ett mindre antal frågor under det kommande året, som alla är kopplade till att vi ska gå upp. Väl där har vi en plattform från vilken vi kan satsa framåt. Men på grund av att vi är i Ettan så är vi nu svaga i hela organisationen och vi måste fokusera på en fungerande ekonomi i förhållande till intäkt, och titta på hur vi får fler medlemmar att engagera sig och hjälpa till i organisationen. I år kan vi inte hantera alla individuella synpunkter, utan vi måste gå ihop kring samma mål för att skaffa en bättre utgångspunkt. Det kommer jag att arbeta för!

------

GAIS valberedning består av Anders Björklund, Lallo Fernandez, Peo Ek samt Glenn Heiman.

Välkommen på årsmötet den 14:e mars klockan 18.00-21.00. Du hittar kallelse till mötet via denna länk.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER