Information för dig som ska se Elfsborg - GAIS på plats i Borås

Läs noggrant igenom informationen så hjälps vi åt att komma in på arenan i rätt tid och på rätt plats!

2024-02-16 11:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Bortasektionerna för dagen är K-J (ståplats på arenans östra kortsida) samt sittplats på L1. Inpassering sker via någon av de 4 entréer som är i anslutning till bortasektionen. Antalet entréer kan variera beroende på antalet supportrar som förväntas. Visitering sker i området utanför inpasseringen. På pausytan bakom läktaren finns serviceytor med kiosker, foodtruck och toaletter.

Endast förköp av biljetter via länken: https://elfsborg.ebiljett.nu. (Ingen försäljning av biljetter vid arenan)

  • Parkering för friåkare rekommenderar vi parkeringen vid djurparken Alidelundsgatan 11, ca 5 min promenad från arenan.
  • Entrén öppnar 60 minuter före avspark.
  • Biljetten kan scannas direkt i mobilen. Tänk på att ha batteriet laddat och biljetten nedladdad i det fall det är dålig mottagning. Dra upp ljusstyrkan och undvik telefoner med sprickor i glaset då biljetten riskerar att inte kunna scannas.
  • Mat & Dryck: Kioskerna är öppna före, under och efter match. Det finns även en food truck med fish n ́ chips under hela matchen.
  • Betalningsalternativ: Kort (ej kontant eller Swish)
  • Sortiment: Ordinarie kioskutbud samt Öl 3,5 %
  • Hiss: Nej

Visitation

Som arrangör ansvarar IF Elfsborg för säkerheten för Dig som åskådare i samband med match. Våra visitatörer genomför därför visitation före inträde på arenan. Detta görs för att förhindra att pyrotekniska pjäser eller andra förbjudna föremål som kan användas som vapen ska föras in på arenan. Besökare är skyldiga att på begäran av IF Elfsborgs personal låta sig visiteras. Om någon vägrar visitation har föreningen rätt att neka personen inträde på arenan. Kom ihåg att detta är för Din säkerhets skull.

Väskförbud

Observera attförbud mot väskor gäller vid offentliga tillställningar. Undantag kan göras för personer med medicinskt behov, eller skötväska tilllitet barn. Sådana väskor kommer noggrannt att kontrolleras.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER