Hjälp GAIS att stärka arbetet med partners

2022-02-23 1:00

Anders Fagerlund

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

GAIS söker nu efter personer som vill hjälpa oss att bli bättre i arbetet med partners. Vi ser fram emot din intresseanmälan.

Som vi alla känner till kommer 2022 att bli ett utmanande år för GAIS. Trots att vi tappat stora intäkter är vi tydliga med målet att ta tillbaka vår plats i elitfotbollen. För att det ska lyckas kommer vi under året att behöva fler personer som på ideell basis kan hjälpa klubben inom ett antal viktiga områden - och ett av dessa är att vi vill bli bättre på hur vi arbetar med partners.

Nu söker vi flera personer som vill vara med i den grupp som arbetar med att såväl rekrytera partners som att se till att dessa får värde av samarbetet med GAIS. Vi hoppas att få ihop en grupp om åtta personer som, ihop med sportkontoret och representanter i styrelsen, kan hjälpa klubben framåt inom detta område.

Vi söker dig som har ett upparbetat nätverk, är van att bygga relationer och kunnig inom försäljning och marknadsföring. Kanske har du även erfarenhet av att arrangera evenemang eller har sitter på idéer om nya tjänster för våra partners?

Arbetet kommer att omfatta arbetsuppgifter som:

  • Rekrytering av nya partners och utveckling av samarbete med befintliga partners.
  • Skapa värde för partners genom att utveckla och stärka vårt partnernätverk.
  • Arrangera partnerträffar och aktiviteter som GAIS-golfen, Makrillfisket osv.
  • Hjälpa till att förbättra klubbens erbjudande mot partners.
  • Följa upp och säkerställa att partners får värde för sin investering i GAIS.


Du kan räkna med att få jobba ihop med kunniga, engagerade och trevliga gaisare, komma närmare klubbens verksamhet och få känna tillfredsställelsen av att bidra till en positiv utveckling för GAIS.

Vill du hjälpa klubben eller få mer information om vad arbetet innebär? Skicka i så fall en intresseanmälan till christofer.niklasson@gais.se redan idag.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER