Harun Ibrahim lämnar GAIS

GAIS har idag gjort klart om en försäljning av Harun Ibrahim till norska mästarna Molde.

2023-02-22 16:30

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Harun kom som 17-åring till GAIS från Angereds BK under hösten 2020, efter att ha fått erbjudanden från ett flertal intresserade klubbar. Under säsongen i Ettan Södra gjorde han fem mål på 29 matcher och utvecklades till en stor publikfavorit, såväl som en omtyckt lagkamrat.

– När en spelare utvecklas i den fart som i Haruns fall så är det bara en tidsfråga innan andra klubbar får upp ögonen för honom. Vi är väldigt glada för Haruns skull som under hela sin period i GAIS varit ett föredöme i allt som rör en spelares förberedelser för att prestera på topp med sin fotboll. När Molde, som tidigt visade intresse, och spelarens vilja överensstämde så kände vi att detta är rätt beslut för alla parter. Vi har haft en väldigt bra dialog med Molde, som agerat väldigt professionellt i den här förhandlingen. Vi tackar Harun för hans fantastiska insatser i GAIS och ser fram emot att se vad han ska åstadkomma i framtiden, säger klubbchef Magnus Sköldmark.

En hälsning från Harun till alla gaisare:

– Jag vill först och främst tacka alla i och runtom GAIS för två oerhört lärorika år! Jag är oerhört hedrad över att ha fått representera en så fin klubb. GAIS tog emot en oprövad 17-åring med stora drömmar och lämnar ifrån sig en mer utbildad och ännu mer driven fotbollspelare. Detta är jag evigt tacksam för. Jag vill också tacka alla underbara supportrar för det fantastiska stödet i både med och motgång! De betyder allt och GAIS hade inte vart sig lik utan er! Tack för allt ännu en gång!

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER