Gurra och Fidde nominerade till Månadens spelare respektive tränare

Fredrik Holmberg närmast prenumererar på nomineringar till Månadens tränare, och den här gången är dessutom assistkungen Gustav "Gurra" Lundgren nominerad till Månadens spelare i Superettan i oktober! Se till att rösta nu.

2023-11-03 14:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Månadens Tränare i Superettan utses avSvensk Elitfotboll i samarbete med Unibet. Priset går till den spelare som gjort bäst bestående sportsliga avtryck under densenaste månaden.Varje vinnare får10 000 kronor vardera från elitfotbollens huvudsponsor Unibet att skänka till ettsamhällsengagemang klubben.

 

Månadens Spelare kommer att utses sex gånger i år. I juryn sitter16 lagkaptener eller huvudtränare, samt sportjournalister från riksmedia och från lokalmedia i desamhällen därSuperettan spelas. Juryn röstar varje månad fram tre finalister till utmärkelsen. Därefter får supportrar möjlighet att röstafram vilken av de tre finalisterna som de anser ska vinna.

 

En totalsumma räknas sedan samman, där mediatränareoch lagkaptener står för två tredjedelar, supportrarnasröster står fören tredjedel, och en vinnare utses.

 

Rösta här >

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER