Gustav Lundgren förlänger med GAIS

Offensive mittfältaren Gustav ”Gurra” Lundgren tog under säsongen en så gott som ordinarie plats i GAIS startelva. Nu är han klar för ytterligare två år i grönsvart.

2022-11-20 10:20

GAIS

A-laget

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

– Vi är mycket glada att meddela förlängningen med Gustav! Hans första år har hållit en hög nivå och vi ser fram emot att följa hans fortsatta utveckling under 2023. Det brukar alltid vara en period av anpassning för nya spelare men i Gustavs fall så satt det mesta på plats från början. Han bidrar alltid med ett lugn och en tanke i alla delar av spelet samt viktiga poäng, säger klubbchef Magnus Sköldmark

När ”Gurra” klev in i GAIS inför säsongen 2022 hade han spelat i division 2 med Onsala BK, och haft Fredrik Holmberg som tränare. När flera klubbar knackade på dörren så var ”Fidde” en anledning att välja GAIS, förutom möjligheten att spela på högre nivå utan att behöva flytta från Kungsbacka. Lundgren nämns av många som en viktig kugge i lagspelet, en som alltid jobbar hårt utan att för den sakens skull alltid synas mest, även om det blev hela sex mål för Lundgren i år. Och nu blickar han framåt:

– Mitt första år i GAIS var helt fantastiskt, att få ha det stödet från supportrarna som vi haft är någonting som jag aldrig varit med om och något jag aldrig kommer att glömma! Vi hade en stark tro hela tiden på att vi skulle tillbaka och att sen få göra det tillsammans med våra supportrar var helt fantastiskt! Men nu ser vi fram emot nya utmaningar och det är därför jag vill fortsätta vara med på resan då jag tror starkt på att vi kan åstadkomma ännu fler saker tillsammans, säger Gustav.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER