Grattis alla gaisare!

Vi i GAIS styrelse vill önska alla i GAIS-familjen ett stort grattis till gårdagens derbyvinst. Den första i seriespel på tolv år, och inte den sista! Vi vill också passa på att rikta ett stort tack till alla som gjorde gårdagens arrangemang till en enorm upplevelse, inte bara sportsligt.

2024-05-07 15:46

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Tack till:

  • Makrillarna för att de under drygt sextio år stått upp för vår förening i vått och torrt.
  • Gårdakvarnen som år efter år ser till att bussa gaisare runt hela vårt avlånga land.
  • GAIS Tifo för alla tusentals timmar på borta- och hemmaläktare.
  • Gamla och nya partners som lägger den ekonomiska grunden för att vi som klubb skall växa och på sikt bli en stabil allsvensk klubb.
  • Våra medlemmar som bygger klubben starkare.
  • Alla gaisare som fyller vår arena, utan er kan vi inte bli en storklubb, och till de supportrar som tillkommit under de senaste åren, och sprider de grönsvarta färgerna i alla områden i vår stad.

I går genomförde vi som klubb vårt största arrangemang på väldigt länge, och vår kontorspersonal har lagt ner enormt mycket tid på att skapa ett allsvenskt topparrangemang i en tid då vi fortfarande växer försiktigt. Tack! Utan er hade det inte fungerat.

Tack också till våra spelare och tränare, som med sina prestationer och starka GAIS-hjärtan gör att vi orkar engagera oss och arbeta både avlönat och oavlönat även i framtiden.

Idag får vi alla njuta av en välförtjänt seger, i morgon börjar vi jobba igen för att bygga GAIS starkare.

Tack, och grattis!

GAIS Styrelse

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER