GAIS - Vänersborgs IF flyttas till Bravida Arena

18:e juni spelar GAIS hemmamatch mot Vänersborgs IF. Matchen kommer att spelas på Bravida Arena, då Got Event ska genomföra ett omfattande underhållsarbete med gräset på Gamla Ullevi.

2022-06-01 9:20

GAIS

A-laget

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

18:e juni spelar GAIS hemmamatch mot Vänersborgs IF. Matchen kommer att spelas på Bravida Arena, då Got Event ska genomföra ett omfattande underhållsarbete med gräset på Gamla Ullevi. Detta är för att mattan ska hålla för de tre klubbarnas matcher under resten av säsongen. Placering för årskortsinnehavare är samma som vid tidigare matcher på Bravida under säsongen. Matchbiljetter kan köpas inom kort, vi återkommer då med information kring detta. Avsparkstid kommer att vara 16.00.

Årskortsinnehavare

Vänligen notera att samtliga årskortsinnehavare går in gratis mot uppvisande av årskort (fysiskt plastkort eller digitalt kvitto). Innehavare av årskort till Familjeläktaren kan medtaga barn upp t.o.m. 12 år gratis.
Vi hänvisar våra årskortsinnehavare att välja motsvarande sektion på Bravida Arena som de har på sitt årskort, detta för att de platser vi avsatt för er ska räcka. Se nedan för en liten lathund över vilken sektion ditt årskort kommer att motsvara på Bravida. Årskortsinnehavare behöver alltså inte boka en biljett till matchen, men gå till rätt entré.

Årskort Preppens – motsvarar Sektion G/H, Ståplats GAIS
Årskort Aktiv Sittplats – motsvarar Sektion F, Aktiv Sittplats GAIS
Årskort Sittplats Premium – motsvarar Sektion E, Sittplats Premium GAIS
Årskort Sittplats Ordinarie/Familjeläktaren – motsvarar Sektion D, Sittplats Ordinarie GAIS

För frågor, vänligen kontakta GAIS på info@gais.se.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER