GAIS trupp inför matchen mot Landskrona

Imorgon ställer grönsvart upp sig för en sista träningsmatch innan säsongsstarten. Så här säger huvudtränare Fredrik Holmberg om läget i laget.

2022-03-25 1:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Imorgon ställer grönsvart upp sig för en sista träningsmatch innan säsongsstarten. Så här säger huvudtränare Fredrik Holmberg om läget i laget.

  • Mot Tvååker fick vi en match som jag tror gav mycket information om hur matcherna i den här serien kommer att se ut. Vi kommer behöva vara med redan från start. I veckan har vi fortsatt att jobba vidare med hur vi ska utveckla vår helhet och vårt spel, och jag hoppas att det syns imorgon och att vi gör en bra match mot så bra motstånd. Egentligen längtar jag bara efter att tävlingmatcherna ska börja, men det känns jättebra att vi får möta ett så bra lag som Landskrona. Det känns som ett riktigt genrep!

Truppen:

1. Arvid Stenvaller (U19)

2. Mohamed Youla

3. Viktor Krüger

4. Axel Norén

8. Fabian Björklund (U19)

9. Gustav Lundgren

10. Michael Kargbo

11. Julius Lindberg

12. Ardian Dashi (U19)

14. Filip Gustafsson

19. Richard Friday

20. Ben Morris

21. Axel Henriksson

24. Emin Grozdanic

25. Jonas Lindberg

26. Carl Juhlin (U19)

27. Youssef Fayad

32. Harun Ibrahim

33. Erik Krantz

Vilka spelare är inte tillgängliga?

Mergim Krasniqi och Nuha Jatta har varit sjuka i veckan och utgår därför ur truppen. August Wängberg vilas efter fotskadan som ännu inte är helt läkt. Även Niklas Andersen vilas inför den viktiga premiärmatchen. Viktor Alexandersson bör vara tillbaka i träning nästa vecka. Donat Zejnullahu kör rehab efter sin knäskada och behöver mer tid innan han är aktuell för match igen. Joackim Åberg har opererats för en höftskada och beräknas vara tillbaka efter sommaruppehållet.

Vad: GAIS -Landskrona BoIS (träningsmatch)

Var: Bravida Arena

När: Lördag 26:e mars kl 14.00

Hur: Entré D, E, F gäller för samtliga hemmasupportrar. Ståplats hänvisas till sektion F.
Årskort gäller. Entré på plats kostar 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdom/student/pensionär. Barn upp t.o.m. 12 år gratis. Du betalar med Swish eller jämna kontanter.

Kan du inte se matchen på plats? Se den på Expressen Play >

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER