GAIS trupp inför matchen mot Falkenbergs FF

2022-02-12 1:00

Anders Fagerlund

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

GAIS spelar årets andra träningsmatch under söndagen då Falkenbergs FF kommer till Bravida Arena. Entrékassorna öppnar kl. 13.00 och avspark är vi kl. 14.00.

Förra helgen var vi många som var på plats på Valhalla och kände att "det är roligt att gå på GAIS igen". Under söndagen hoppas vi att den känslan ska infinna sig - och att vi ska få se laget höja sig ett snäpp jämfört med plastpremiären. Vi hälsar dig välkommen till matchen för att stötta GAIS från läktaren.

Passa på att köpa årskort via denna länk så gäller fri entré för alla tränings-, cup- och seriematcher. Övriga löser entré vid grindarna och betalar med Swish eller kontanter. Kan du inte vara på plats på Bravida så finns möjlighet att stötta klubben med en stödbiljett via Swish 123 018 6734 .

Det blir fyra spelare som tillkommer i matchtruppen jämfört med förlusten mot IK Oddevold. Till att börja med kan vi glädjas åt att att Niklas Andersén är tillbaka efter att han vilat i plastpremiären. Den tidigare känning som han dragits med är nu återställd och därmed inleder ytterbacken sin sjätte säsong i Grönsvart.

Ny i söndagens matchtrupp är också nyförvärvet Ben Morris som presenterades för publiken på Valhalla förra helgen. Nu har han tränat med Atleterna under veckan och tränare Holmberg har varslat om att han kommer att debutera men att det troligen inte blir 90 minuter för engelsmannen. A-lagsdebut kan det också bli för akademispelaren Jasin Hasani som också är ny i truppen jämfört med matchen mot Oddevold.

I söndagens match har vi också en provspelare som visar upp sig i den grönsvarta tröjan, mittbacken Axel Norén som närmast kommer ifrån just söndagens motståndare. Norén värvades till FFF från Gefle IF sommaren 2020 och han gjorde 10 matcher i Allsvenskan under höstsäsongen. Under förra året spelade han 25 matcher i Superettan för de gulvita men partnerna har inte förlängt kontraktet varför Axel nu är aktuell för GAIS.

Akademispelarna Fabian Björklund, Theodore Persson, Aram Margosyan, Amr Belhaj och Anes Cardaklija utgår i truppen efter att ha spöat ÖIS U19 i Ligacupen under lördagen.

Du hittar hela truppen längre ner på sidan - och allt annat som du behöver veta inför matchen.

Inför matchen


Detaljerna
Vad: GAIS – Falkenbergs FF.
När: Söndag 13 februari kl. 14.00.
Var: Bravida.

Följ matchen
Entrékassorna öppnar kl. 13.00 och det är bara entré D-E-F som är öppen. Ståplats hänvisas till sektion F, medan sektionerna D och E är onumrerad sittplats.

Årskort gäller för fri entré till alla tränings-, cup- och seriematcher. Läs mer om årskortet via denna länk.

För övriga kostar entrén 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdom/pensionär/student. Du kan betala med Swish eller med kontanter – men i så fall, tack för att du har jämna pengar. Barn upp till 7 år går in gratis.

På arenan
GAIS Tifo kör kioskförsäljning och även här betalar du med Swish eller kontanter. Det är osäkert om det blir souvenirförsäljning på plats, men gaisare.se håller som bekant alltid öppet.

Kan du inte vara på plats?
Du kan stötta GAIS även om du inte kan vara på plats. Tack för att du köper stödbiljett via Swish 123 018 6743 .

Matchtruppen
GAIS ställer upp med följande matchtrupp:

1. Mergim Krasniqi
2. Axel Norén
3. Viktor Krüger
4. Joackim Åberg
5. Niklas Andersen
8. Viktor Alexandersson
9. Gustav Lundgren
12. Mohamed Youla
13. Filip Gustafsson
14. Michael Kargbo
16. Carl Juhlin
17. Nuha Jatta
21. Ben Morris
26. Viktor Nilsen
27. Youssef Fayad
29. Jasin Hasani
32. Harun Ibrahim
33. Erik Westgärds

Vilka är inte tillgängliga?
Följande spelare är inte tillgängliga för matchen mot IK Oddevold:

August Wängberg är på väg tillbaka i träning efter att ha läkt en fotskada. Emin Grozdanic och Jonas Lindberg står över av försiktighetsskäl. Julius Lindberg har opererat ett knä och bör vara tillbaka i träning senare i februari. Donat Zejnullahu kör rehab efter sin korsbandsskada och har en bit kvar innan han är tillbaka i spel.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER