GAIS tackar vårens praktikanter för en fantastisk insats!

Föreningen vill rikta ett stort tack till de fyra personer som praktiserat på sportkontoret under våren och försommaren. Valeri Kosyrev, Arvid Lööf, Jack Staniforth och Anders Staniforth har bidragit till en stark start på säsongen!

2024-05-22 13:51

GAIS

Klubben

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

När vi nu närmar oss EM-uppehållet vill vi passa på att tacka de praktikanter som jobbat på sportkontoret sedan i mars/april; Valeri Kosyrev som studerar Digital Analytics Specialist på IHM, Arvid Lööf som studerar Konceptutveckling event och besöksnäring på IHM, samt Jack och Anders Staniforth som studerar Sport Business Management på Sheffield Hallam University. Handledare har varit Szofia Jakobsson (marknadsföring och kommunikation) och Johanna Ageborg (privatmarknad och evenemang).

– Det har varit grymt, jättekul, tycker alla enhälligt.

De är också mycket överens om att den stora blandningen av uppgifter har varit en viktig del i att det hela tiden känts roligt.

– Hade man bara suttit framför en dator så hade det nog blivit långtråkigt, tycker Arvid.

Valeri har haft fokus på att skapa verktyg för att få en bättre överblick över data från biljettsystemet, samt jobbat med sociala media-innehåll kopplat till träningar och matchdag. Arvid har varit involverad i planering och genomförande av matchevenemang, både inne på och utanför arenan. Anders och Jack har tillsammans varit behjälpliga med allt från inmatning av data i system, till utveckling av partnerkommunikation, souvenirutbud och allmänna sysslor på GAIS-gården.

– Det är en av de viktigaste saker vi lärt oss, att ska man jobba i GAIS så måste man vara flexibel och beredd att hugga i där det behövs. Kontoret är så litet att ingen kan säga att "det här ingår inte i min roll". Alla får hjälpa till att tömma diskmaskinen, säger de och skrattar.

Valeri är den i gruppen som jobbat närmast A-truppen och som ofta skuggar dem med en mobil för att filma.

– Det har varit väldigt intressant att få se allting på nära håll, samtidigt som man ska göra sig själv så osynlig som möjligt. Och det är riktigt mäktigt att stå mellan spelarna och klacken på Gamla Ullevi när de sjunger efter matchen.

Jack och Anders har vid flera matchtillfällen jobbat i partnerloungen.

– Då var det bra att vi suttit och jobbat i CRM-systemet (system för information om kunder/partners) så vi visste namn och företag, och så kunde vi få ansikten på de som vi haft på listorna.

De fyra har gemensamt dragit ett stort lass på matchdagarna och är eniga om att det är ett mycket större jobb än vad de kunnat föreställa sig.

– Ofta kom vi dit åtta på morgonen och gick hem åtta på kvällen. Förut var en matchdag 90 minuter fotboll, nu har man fått insyn i att det är så mycket mer som ska göras.

Jack och Anders gör sin sista praktikdag på lördagens match, Valeri har ytterligare en vecka, och Arvid två. Alla fyra rekommenderar varmt GAIS som praktikplats, till personer som är flexibla, engagerade och vill lära sig mycket. GAIS säger återigen stort tack!

Går du en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, försäljning, evenemang eller liknande och ska ha en praktikperiod i sommar, höst eller möjligtvis vinter så är du varmt välkommen att maila info@gais.se .

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER