GAIS startar fotbollsverksamhet i Biskopsgården med Brämaregårdens FC, Bostadsbolaget med flera

GAIS kommer i samarbete med Brämaregårdens FC, Bostadsbolaget, Lights On, Skolan Som Arena samt RF-SISU starta projektet ”Fotboll med GAIS i Biskopsgården” i april.

2023-04-11 13:00

GAIS

Senaste nytt

Samhälle

Huvudbild på nyhet

Med stöd från nämnda samarbetspartners kommer GAIS och Brämaregårdens FC att erbjuda fotbollsträning för barn och ungdomar i åldern 6- 14 år på Blidvädersplan i Biskopsgården.

Upplägget grundar sig på projektet ”GAIS i Gårdsten” och målsättningen är att på ett hållbart och långsiktigt sätt aktivera fler barn och ungdomar, samt i förlängningen förebygga utanförskap och kriminalitet. Detta samtidigt som vi bidrar till en bättre hälsa och minskar sysslolösheten för barn och ungdomar.

 

Träningen kommer bestå av fotbollsövningar blandat med spel, tävlingar och lekar. Tränare från GAIS håller i passen tillsammans med unga ledare från Brämaregårdens FC. För de unga ledarna som inte redan deltar i ledarutbildning ges samtidigt möjlighet att anmäla sig till tränarutbildning under våren.

 

Träningen är helt gratis och vi välkomnar flickor och pojkar i åldern 6-14 år till uppstarten fredag den 14:e april kl 17.00 på Blidvädersplan.

 

Känner du ett barn som vill delta så skriv gärna ut anmälningsblanketten, fyll i och ta med till uppstarten.

 

Kontaktperson: Mikael Lindström, mikael.lindstrom@gais.se

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER