GAIS startar Bollskoj för barn med funktionsvariationer

Bollskoj är GAIS aktiviteter för yngre barn, de syftar till att aktivera hela kroppen, att barnen får leka och det bygger på barnens egna behov och förutsättningar. Till hösten 2024 kommer vi, om intresse finns, starta en bollskojsgrupp för barn med funktionsvariationer.

2024-07-01 19:00

GAIS

Klubben

Senaste nytt

Samhälle

Huvudbild på nyhet

Bild från en av GAIS ordinarie bollskojsgrupper.

Bollskoj är GAIS aktiviteter för yngre barn, de syftar till att aktivera hela kroppen, att barnen får leka och det bygger på barnens egna behov och förutsättningar. All träning sker med mjuka bollar inomhus.

Till hösten 2024 kommer vi, om intresse finns, starta en bollskojsgrupp för barn med funktionsvariationer. Gruppen fungerar på samma sätt som övriga, men med färre antal barn och med anpassad träning. Här kommer vi ha barn i åldrarna 4-7 år. Träningen är föräldraledd och vi söker även ledare till grupperna. Vi kommer vara på Frölundaskolan söndagar kl 13.00-14.00, med start den 8:e september.

Har du ett barn som skulle vilja vara med? Gör en intresseanmälan redan nu och välj ”Bollskoj med variation” under fråga om lokal.

Läs mer om våra barnaktiviteter här >

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER