GAIS söker Ungdomskoordinator på deltid

Vi söker nu en Ungdomskoordinator som ska vara projektansvarig för vår flickfotboll och våra nya koncept, ”Bollskoj” och ”Fotbollslek” riktat mot 4-7-åringar i Göteborg.

2022-05-18 10:11

GAIS

Akademin

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

GAIS är en av Sveriges mest anrika klubbar med en stark akademi för killar och nu också tjejer. Klubben har idag ca 300 aktiva barn och ungdomar.

Vi söker nu en Ungdomskoordinator som ska vara projektansvarig för vår flickfotboll och våra nya koncept, ”Bollskoj” och ”Fotbollslek” riktat mot 4-7-åringar i Göteborg. Tjänsten är i en uppstartsfas 30 %. Rollen som ungdomskoordinator är långsiktig där ambitionen är att ta fram en strategi för hur flickfotbollen ska se ut både på kort- och lång sikt samt att utveckla nya projekt.

Som Ungdomskoordinator på GAIS är du bollplank mot flicklagens ledare och deras ansvarige kontaktperson. Det är du som godkänner lagens planering för säsongen, tillsätter ledare, delar ut träningstider, anordnar ledar- & tränarutbildning. Du gör helt enkelt livet enklare för våra ideella ledare. Projekten ”Bollskoj” och ”Fotbollslek” startar upp i augusti2022 där du blir operativt ansvarig.

För att lyckas som ungdomskoordinator är det viktigt att du är driven, strukturerad och har ett sinne för planering. Till din hjälp finns en ledningsgrupp med erfarenhet av föreningsarbete.

Vi tror att du har ett stort idrottsintresse och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du går en idrottsutbildning eller har just avslutat din utbildning, har du dessutom pedagogik i kombination med det så är det meriterande. Arbete helger och kvällar förekommer, då en stor del av vår verksamhet är igång dessa tider.

Då vi är noga med att vara en säker arbetsplats för barn ber vi om utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning.

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev till magnus.skoldmark@gais.se senast 31/7. Skriv ”Ansökan: Ungdomskoordinator” i ämnesraden.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER