GAIS söker privatmarknadsansvarig administratör

Nu söker GAIS en privatmarknadsansvarig administratör för en tjänst på 50 - 100 %. Vi söker dig som är service-minded och samtidigt administrativt kunnig med stort engagemang.

2022-03-17 1:00

GAIS

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Nu söker GAIS en privatmarknadsansvarig administratör för en tjänst på 50 - 100 %. Vi söker dig som är service-minded och samtidigt administrativt kunnig med stort engagemang.

Om tjänsten

Som privatmarknadsansvarig administratör på GAIS arbetar du serviceinriktat mot medlemmar, årskortsköpare samt andra som du kommer i kontakt med i arbetet. Du är en spindel i nätet och ansiktet utåt för vår förening. Arbetet innebär att utveckla befintliga koncept gentemot privatmarknaden såsom årskort, medlemskap, GAIS On samt souvenirer. Arbetet innefattar även arenaupplägg för biljettsystem, dokumentation, viss hantering av bokföring och fakturering.

Du kommer att arbeta tillsammans med övrig anställd personal, och ideella medarbetare.

Då vi är en förening som siktar uppåt finns goda möjligheter till mer och större ansvar och personlig utveckling.

Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader, med start omgående. Tjänstens omfattning kan diskuteras, 50 - 100 %. Huvudparten av arbetet utförs på plats på Gaisgården.

Sök gärna tjänsten snarast då vi kan komma att ta ner annonsen vid för stort söktryck.

Om GAIS

Vi är inte som andra föreningar. Vi är GAIS! Vi är en förening som hela tiden vill röra oss framåt och uppåt. Vi har en tydlig målbild där driv, engagemang, affärsmässighet och kunniga medarbetare värderas. Här vågar vi tänka nytt och prova oss fram och vi anser att vi är duktiga redan idag men vi ska bli ännu bättre.

Om dig

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad, och som tycker om att jobba med människor. Du är service-minded och samtidigt administrativt kunnig med stort engagemang. För rätt person erbjuder vi en roll med varierade uppgifter och en spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. I GAIS möter du många människor med ett stort driv och engagemang, och vi jobbar tillsammans som ett lag vare sig det är på eller utanför fotbollsplanen.

Krav:

• Flytande svenska i tal och skrift.

• God engelska i tal och skrift.

Meriterande:

• Erfarenhet av receptionsarbete

• Erfarenhet av administration

• Erfarenhet av föreningsarbete

Kontakt:

Känns detta intressant, sänd ditt CV och personliga brev till Magnus Sköldmark, Klubbchef på email magnus.skoldmark@gais.se eller ring 0707-167314.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER