GAIS söker ideella krafter inom text, bild, grafisk form och video

GAIS mediagrupp hjälper till med regelbundna insatser inom olika kompetenser. Vi söker nu fler duktiga personer som kan bidra inom text, bild, grafisk form eller video under 2024.

2023-11-23 15:40

Szofia Jakobsson

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

I GAIS arbetar många ideella regelbundet med allt från snickeriarbete på GAIS-gården till att leda barnaktiviteter eller sätta upp skyltmaterial inför match. I GAIS mediagrupp finns idag ett antal skribenter och fotografer som hjälper till med att bevaka matcher och göra intervjuer. Men ju fler vi är, desto lättare blir bördan på varje person. Och 2024 har vi dessutom extra mycket att berätta om!

Vi söker särskilt personer som är intresserade av att jobba med:

  • GAIS akademi, framför allt P15 och äldre
  • GAIS damlag
  • 130-årsjubiléet

Men självklart finns det även andra områden där du kan bidra!

De vi söker bör ha viss erfarenhet, ideell eller avlönad, inom den kompetens där man vill bidra. Om du inte har det men ändå tycker att du är lämpad så ska du självklart höra av dig ändå! Att du har ett stort intresse för fotboll är en självklarhet, gaisare kan du vara redan eller bli längs vägen. Det viktiga är att du regelbundet kan avsätta tid för uppdraget, minst några timmar i månaden.

Om du är intresserad av att vara en del av mediagruppen kommande år, eller har frågor, så kontaktar du kommunikationsansvarig Szofia Jakobsson på szofia@gais.se . Berätta gärna lite om dig själv, din bakgrund inom den kompetens du åberopar, och önskemål om vad du helst skulle vilja arbeta med för område. Vi ser fram emot att träffa nya duktiga människor som vill jobba med GAIS nästa år!

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER