GAIS sluter samarbetsavtal med AH Sport & Business

För att förstärka försäljningsarbetet mot företagsmarknad har klubben skrivit ett samarbetsavtal med AH Sport & Business, ett företag som är specialiserade på just detta område kopplat till elitidrottsföreningar.

2023-12-18 9:00

GAIS

Klubben

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Som tidigare kommunicerats så behöver GAIS organisation växa ansvarsfullt för att inte äventyra föreningens ekonomi över tid. Klubbledningen har därför beslutat om en förstärkning på företagsmarknad via ett samarbete med AH Sport & Business. AH Sports säljare som är specialiserade på försäljning inom elitidrottsverksamheter, kommer att sälja de mindre partnerpaketen för GAIS räkning. Det frigör tid för både partneransvarig och engagerade styrelseledamöter att bearbeta företag som är intresserade av större avtal med klubben.

AH Sport & Business är baserade i Skövde, grundades 2003, och har sedan starten jobbat med just rekrytering av nya partners till idrottsföreningar. Idag representerar de ca 25 elitföreningar inom fotboll, ishockey och handboll.

Magnus Sköldmark:

– AH Sport har ett gediget kunnande inom området partnerförsäljning, och självklart kommer de jobba efter instruktioner om vilken typ av företag de ska kontakta. De blir ett väldigt bra komplement till vår egen personal, så att vi successivt kan bli starkare även i den här delen av verksamheten.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER