GAIS Open blir GO Fotboll - och växlar upp!

Cupen som har tagit ny form under namnet GO Fotboll efter 12 år som GAIS Open har verkligen startat året i högt tempo. Det är ett rekordhögt intresse för GO Fotboll 2022 som i år spelas 3-6 november.

2022-05-05 10:30

GAIS

Senaste nytt

Akademin

Huvudbild på nyhet

Cupen som har tagit ny form under namnet GO Fotboll efter 12 år som GAIS Open har verkligen startat året i högt tempo. Det är ett rekordhögt intresse för GO Fotboll 2022 som i år spelas 3-6 november. Drygt 35 lag har hittills anmält sig till årets turnering, och nu börjar anmälningstrycket verkligen att komma igång.

Cupen har i år även öppnat upp för flickklasserna 13-16 år och hoppas där kunna locka till sig ännu fler lag. Hittills är två flicklag anmälda och man vi ser fram emot fler lag i dessa klasser. Känner ni ledare eller kompisar som är verksamma inom flickfotboll så tipsa dem om GO Fotboll.

Vi har ett stort fokus på hög kvalité på matcher och arrangemang. Vi kommer att erbjuda många och jämna matcher samt leverera högklassig service och ett trevligt bemötande. Vi har i många år fått beröm för vår mat och det ska vi se till att vi får även i år. Interna busslinjer kommer att ta lagen mellan planer och förläggningar, för att deltagarna ska kunna lägga all sin energi på att spela fotboll, ha kul och avsluta höstlovet på bästa sätt i Göteborg. Vi kommer även att erbjuda lagen möjlighet att se på bra fotboll på en elitarena i Göteborg och lyssna på inspirerande föreläsare för både barn och ledare.

Vi ber alla gaisare att redan nu att boka in datumen 2-6 november i kalendern och om möjligt stötta föreningen med arbetsinsatser under dessa dagarna. Vi kommer att kontakta supporterföreningarna kring större bemanningsuppdrag men du som idag inte tillhör någon supporterförening och vill hjälpa till på något sätt får gärna lämna en intresseanmälan här: https://forms.gle/256RWis5azST5Zv1A

Du som lämnar en intresseanmälan kommer att få en bekräftelse på att vi tagit emot dina uppgifter, och du blir sedan kontaktad under hösten när vi vet lite mer. Intresseanmälan är självklart inte bindande på något sätt, utan du kan lugnt höra av dig till oss med vetskapen om att det går att ångra sig längre fram.

Välkommen till GO Fotboll 2-6 november, med ett lag, som funktionär eller som publik!


No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER