GAIS lånar in Harun Ibrahim från Molde FK

Den tidigare GAIS-spelaren Harun Ibrahim återvänder på lån från Molde FK. Ibrahim var under 2023 utlånad till allsvenska IK Sirius under den senare halvan av säsongen.

2024-01-01 16:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Harun Ibrahim från Angered gjorde stor succé i GAIS under 2020 och 2021, med sin snabbhet, teknik och förmåga att spela på många olika positioner. Men efter övergången till Molde har det inte blivit någon speltid i tävlingsmatcher, och i sommarfönstret 2023 blev han utlånad till IK Sirius. Nu är det klart att GAIS lånar tillbaka Harun under säsongen 2024.

Hej Harun, hur känns det att vara tillbaka i GAIS?

– Det känns jättebra, jag ser verkligen fram emot den tid vi har framför oss! Det är kul att vara hemma i Göteborg igen, det är här jag är uppvuxen och det har en speciell plats i mitt hjärta.

Hur tycker du att du har utvecklats sedan du lämnade?

– Jag har jobbat på bra och utvecklats både fysiskt och tekniskt. Det har varit ett lärorikt och nyttigt år, trots att jag inte fått den speltid som jag hade tänkt mig. Jag har tagit kliv framåt.

Det blev ett antal inhopp för Sirius i Allsvenskan förra året, känner du dig redo att ta steget upp på allvar?

– Exakt så, och det är därför jag är i GAIS nu.

Vad ser du mest fram emot just nu?

– Att få gå ut på Gamla Ullevi och spela för fansen!

Klubbchef Magnus Sköldmark kommenterar:

– Harun är en mycket skicklig fotbollsspelare som vi är glada att välkomna tillbaka till GAIS under 2024. Han är en hårt arbetande fotbollsspelare med unika egenskaper och ett starkt självförtroende. Vi ser att han kommer att tillföra fina egenskaper i vårt lagbygge inför 2024. Samtalen och dialogen med Molde FK har varit förstklassiga, och vi lånar Harun under hela säsongen 2024.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER