GAIS förlänger med Emin Grozdanic

2020-06-09 2:00

Anders Fagerlund

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

GAIS har idag tecknat ett nytt avtal med Emin Grozdanic som gör att han spelar i Grönsvart kommande tre säsonger.

Emin Grozdanic kom till GAIS akademi från IFK Göteborg inför 2014 och flyttade sedan upp genom årgångarna till han 2017 började träna med A-laget. Samma säsong gjorde han också sin A-lagsdebut och inför 2018 tecknade han sitt första A-kontrakt med klubben. Inför säsongen 2019 lämnade den 20-årige försvarsspelaren Atleterna för Syrianska FC men i mars i år vände han hem till Göteborg och GAIS. Parterna tecknade då ett kort avtal som bara sträckte sig fram till sommaren 2020, men idag kunde man alltså enas om en förlängning.

Under försäsongen har Emin imponerat på såväl tränarstaben som sportrådet och diskussionen kring en förlängning har pågått under de senaste veckorna.

Stefan Jacobsson, huvudtränare i GAIS kommenterar:

– Emin har gjort det jättebra sedan han kom in och spetsat konkurrensen på flera platser eftersom han kan spela både mittback och wingback. Det är en bolltrygg försvarsspelare med en riktigt fin vänsterfot och han har tagit flera steg framåt under de månader han varit i klubben. Jag räknar med att Emin kommer att vara med och konkurrera om en plats i startelvan redan från start.

Avtalet sträcker sig över säsongerna 2020-2022. Vi gläds åt förlängningen och önskar Emin minst tre framgångsrika år i GAIS.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER