Gåfotbollen startar på nytt

Nu startar gåfotbollen på GAIS-gården upp igen! Eftersom passen är förlagda vardagar på dagtid så är gåfotbollen framför allt riktad till pensionärer eller andra med möjligheten att delta i aktiviteter på dagtid, men alla är självklart välkomna.

2023-06-07 16:00

GAIS

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Vi kommer att genomföra träningar på GAIS-gården (Hammarvallen) på fredagar 11:00-12:00. Därefter finns möjlighet att stanna kvar på GAIS-gården och fika med deltagarna. Träningar sker juni ut, innan vi tar ett uppehåll fram till 11/8 då vi startar upp igen.

Välkommen på fredag 9/6 kl 11.00, gör gärna en intresseanmälan i formuläret >

Vad är gåfotboll?

Gåfotboll är precis vad det heter, fotboll där du som utövare går istället för att springa. Träningen kräver ingen tidigare fotbollsbakgrund och vi spelar på en mindre plan där all träning genomförs med boll.

Läs mer här https://aktiva.svenskfotboll.se/spelare/spela/gafotboll/

Det finns möjlighet att prova på ett par gånger, sedan tillkommer en kostnad av medlemsavgiften för fortsatt deltagande. I medlemsavgiften (350 kr/vuxen, 250 kr/pensionär) omfattas man av en idrottsförsäkring som ger skydd om skada uppstår i samband med träning eller match. Folksam är försäkringsbolaget och den som är intresserad kan läsa mer om detta på SvFF’s hemsida.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER