Fredrik Holmberg fortsätter som GAIS huvudtränare

Vi är mycket glada att kunna meddela att Fredrik ”Fidde” Holmberg har skrivit på ett nytt avtal som huvudtränare i GAIS, som sträcker sig över säsongerna 2023 till och med 2025.

2022-11-18 11:50

GAIS

A-laget

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

– Inför årets säsong gick vi i en ny riktning med vår A-verksamhet. Det har handlat om en större tydlighet och med en mer fartfylld och offensiv fotboll med större fokus på vår identitet som klubb. Vi kan inte annat än säga att det har varit lyckat. Det arbete som ”Fidde” gjort i år håller en väldigt hög nivå och vi vill att han fortsätter att utveckla det arbetet i GAIS så att vi kan nya steg uppåt och framåt, säger klubbchef Magnus Sköldmark.

– Fredrik har många egenskaper som matchar med den riktning vi vill att klubben ska gå i. Han är i början av sin tränarkarriär och har redan mycket på plats. Vi kommer behöva fortsätta att utveckla individerna och gruppen de kommande åren, och Fiddes ledarskap är helt rätt i den processen. Hans förmåga att kommunicera på individnivå och grupp håller hög nivå, samt hans känsla för att hela tränarteamet runt honom är delaktiga och kan påverka arbetet och riktningen för A-laget.

Fredrik Holmberg själv är helt enig med varför han väljer att fortsätta i grönsvart:

– Det känns framförallt väldigt bra att fortsätta bygga vidare på det vi påbörjade för knappt ett år sedan. Jag känner ett lugn i klubbens sätt att arbeta samtidigt som alla ändå är på tårna och vill framåt. Jag trivs väldigt bra i föreningen, allt från spelarna, till ledare och övriga kollegor i klubben. Att sedan få vara i en klubb som berör så många är väldigt stimulerande!

Hur känns det nu när det är officiellt med ett treårsavtal?

– Jättebra! Jag är både stolt och glad över att få fortsätta i GAIS.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER