Fler företag som ansluter till Makrillnätet

Idag kan vi presentera ytterligare ett antal företag som tagit steget in eller steget upp i Makrillnätet!

2024-01-15 8:00

GAIS

Klubben

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Petterssons Seafood kliver upp till guldpartner, välkommen att handla fisk och skaldjur i Falkenberg!

Blyckert & Börjesson måleri AB går in som guldpartner! De gör företrädesvis företagsjobb och försäkringsärenden.

GH Mur och Mark är ny bronspartner, företaget säljer produkter och tjänster inom trädgårdsdesign, så som marksten, kantsten, mur, grus med mera.

Vår mångåriga partner Destaco fortsätter på bronsnivå. Företaget är en marknadsledande leverantör av spännare och spännverktyg för fixturer inom svetsning, kontroll, montering och bearbetning.

Larsson o Karlssons Elektriska går upp till upp som guldpartner och kommer synas på Harun Ibrahims rygg. De är specialiserade på elinstallationer vid nybyggnation av bostäder, lägenheter och flerfamiljshus längs västkusten.

Göteborgs Svagströmsteknik kliver upp till guldpartner, ochglänser dessutom på Alexander Ahl Holmströms rygg. Inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passersystem är företagets specialiteter.

Macforum fortsätter sitt engagemang som trogen partner, Axel Norén får äran att bära loggan på ryggen. Macforum är en av Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar, företagslösningar och konsult.

Nordic Wellness, hela Sveriges träningsklubb, fortsätter som träningspartner och kommer finnas på ryggen på både dam och herrlag.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER