Felaktiga derbybiljetter sålda

Under tisdagen har två ogiltiga biljettlänkar kopplade till derbyt GAIS - IFK Göteborg cirkulerat.

2024-04-10 12:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Hur länkarna kommit ut är oklart. Klubbarna har gemensamt enats om att samtliga biljetter, ca 1000 st, som köpts via dessa länkar kommer att makuleras och återbetalas. De kommer således att vara ogiltiga på matchdag.

De som köpt biljetter via någon av dessa länkar kommer att kontaktas via e-post med information om makuleringen av biljetterna, samt återbetalningen.

Det riktiga biljettsläppet för IFK Göteborgs sektioner till derbyt kommer att ske 18:e april. IFK Göteborgs medlemmar och årskortsinnehavare kommer att ha förtur till biljettsläppet.

GAIS har släppt biljetter till sina sektioner, via e-post till årskortsinnehavare, medlemmar och tidigare biljettköpare, och för närvarande är det ca 9700 giltiga biljetter sålda. Har du köpt biljett via den länk du fått på e-post från GAIS så berörs du inte av denna händelse.

Vill du kontrollera din biljetts giltighet så kan du logga in på gais.ebiljett.nu eller klicka på länken mobilbiljett i ditt bekräftelsemail. Om din biljett går att öppna där så är den giltig. Observera dock att makuleringarna genomförs under veckan.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER