Erik Krantz stannar i GAIS

Det blev två cup-matcher och en seriematch för andremålvakten Erik Krantz, och det räckte för att övertyga GAIS sportsliga ledning. Smålänningen har kritat på för ytterligare ett år.

2022-11-21 20:55

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

– Vi är glada att vi nått en överenskommelse om förlängning med Erik om ytterligare ett år. Han visade från start vilken bra målvakt han är och har dessutom utvecklats mycket under året. Båda hans insatser mot Värnamo visar hans kvalitet, säger klubbchef Magnus Sköldmark.

Inför 2022 hade Krantz spelat i division 2 med Hässleholms IF, och när det stod klart att han skulle flytta med flickvännen till västkusten på grund av hennes studier så blev det till att söka en ny klubb. Han kollade med Qviding som inte hade någon öppning, men som i sin tur tipsade om GAIS. Det blev ett sms till ”Fidde”, som råkade vara en målvakt kort till kommande träning. Några veckor senare var saken klar, och efter årets säsong ser Erik Krantz fram emot ytterligare en i grönsvart:

– Att ha varit delaktig i GAIS återtåg till Superettan 2022 känns mäktigt, det är något jag kommer bära med mig hela livet. GAIS som klubb går inget annat än att älska, allt från lagkamrater och tränare till magiska supportrar! Så att stanna kvar i klubben känns helt rätt, jag ser fram emot nästa säsong tillsammans med alla gaisare för att bidra och uppnå nya mål, säger Erik Krantz.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER