Erik Krantz klar för GAIS

2022-02-18 1:00

Anders Fagerlund

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

GAIS truppbygge inför säsongen 2022 går vidare i och med att klubben har gjort klart med målvakten Erik Krantz som ansluter från Hässleholms IF.

Efter sju år och nästan 120 matcher i Älmhults IF tog han inför säsongen 2020 steget till Hässleholms IF och division 2. Han visade direkt att han håller på den nivån och blev inom klubben framröstad till lagets bästa spelare. Dessutom blev han nominerad både 2020 och 2021 till seriens bästa målvakt inom Unibet 2:an. Efter att ha visat upp sig på träning under veckan är den reslige målvakten nu klar för Grönsvart.

Fredrik Holmberg, huvudtränare i GAIS, kommenterar nyförvärvet.

– Erik har testat med GAIS under sista tiden och gjort ett bra intryck på alla plan. Förutom att han är en spännande målvakt har han också en personlighet man fastnar för direkt.

– Som målvakt har han väldigt intressanta egenskaper och det ska bli spännande följa hans utveckling med Ole (Söderberg) som tränare. Vi har lagt mycket tid på att få ihop vår situation på målvaktssidan men med besättningen som vi har nu har det varit värt varenda minut.

Avtalet sträcker sig över säsongen 2022 och vi önskar Erik stort lycka till under den kommande säsongen.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER