Emin Grozdanic lämnar GAIS

Vi måste tyvärr meddela att Emin Grozdanic inte spelar vidare i GAIS nästa år. Mittbacken har tackat nej till klubbens erbjudande om förlängt avtal.

2022-11-26 8:30

GAIS

A-laget

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Klubbchef Magnus Sköldmark:

– Emin Grozdanic är en spelare vi gärna sett kvar i GAIS. Han har representerat den finaste av klubbar i många år redan. Han har tagit det svåra steget från junior in i seniorspel till vårt A-lag och dessutom axlat kaptensrollen vid flertalet gånger. Det om något visar vilken betydelse han har haft för klubben, framför allt detta vinstrika år som tog oss upp till Superettan igen. Han är en spelare och karaktär som är ytterst professionell och målinriktad. Nu önskar vi Emin fortsatt lycka till och tackar honom för insatserna i grönsvart den här gången. Sedan är jag helt övertygad om att Emin kommer tillbaka och spelar för GAIS längre fram i tiden.

Emin, vad vill du säga till supportrarna?

– Jag vill börja med att säga stort tack för alla dessa år. Jag har spelat i den grönsvarta tröjan i 7-8 år och det har varit en stor ära att representera GAIS i alla år. Att gå från att spela matcher på Gaisgårdens konstgräs till att kliva ut på Gamla Ullevi med er supportrar bakom mig har varit helt fantastiskt! En wow-känsla varje match. Jag har gett mitt yttersta varje match och det hoppas jag att ni har märkt. 

Vad tar du med dig från den här tiden?

– Jättemånga fina minnen, och speciellt ifrån detta året. Vi hade ett gemensamt mål som lag att ta oss tillbaka till Superettan. Det lyckades vi med och det gjorde vi alla tillsammans. Att fira ett avancemang med er och se glädjen i allas ansikten var det perfekta avslutet! 

Har vi sett dig i grönsvart för sista gången?

– GAIS är och kommer alltid vara en stor del av mig. Jag önskar er all lycka och framgång i fortsättningen. På återseende… 

EN GÅNG PÅ ÖSTRA STÅPLATS!!!

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER