Biljettsläpp bortaderbyt

2021-07-30 2:00

Caroline Gut

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Idag kl.14 släpps biljetterna till tisdagens derby mellan ÖIS och GAIS på (stora) Ullevi. Här är allt du behöver veta om upplägget och hur du säkrar din plats.

  • GAIS är bortalag denna match – detta innebär alltså att våra årskortsinnehavare inte går in gratis just denna gång. Alla gaisare behöver därför köpa biljett för att kunna gå på matchen, och detta gör du via Ticketmaster.
  • GAIS kommer att hålla till på den västra sidan av arenan, den som är närmast Heden (dvs sidan nederst i bilden ovan), vilket innebär att du som gaisare kan välja mellan sittplats på sektionerna A, B, D, E, P, Q, R, S, T och U, eller ståplats i vår klack på sektion C och B (dvs den sektionen som är grönmarkerad på ovan bild). För GAIS är det alltså entréerna 1, 2, 9 och 10 som gäller för insläpp till "våra" sektioner.
  • Sällskap på upp till 8 personer kan boka sittplatserna bredvid varandra.
  • Även denna match är det endast förköp via webben som gäller. Inga biljetter kommer alltså att säljas på plats på Ullevi.
  • Ticketmaster är biljettåterförsäljare för evenemanget, som du hittar här. För frågor eller eventuella problem vid biljettköp, vänligen vänd dig till Ticketmasters support på telefon 0771-707070.















































Biljettpriser/KategorierOrdinarie (Vuxen)Student / PensionärUngdom barn upp till 16 årSittplats A24522595Sittplats B19517595Sittplats C907050Ståplats145125125Rullstolsplats/HCP*14512560
För samtliga priser tillkommer en serviceavgift.
*HCP-biljett gäller även för 1 medföljande ledsagare.

Du köper din biljett till derbyt här. Kom loss, slut upp och klä dig i grönsvart så ses vi på Ullevi på tisdag!

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER