Biljettinformation GAIS-ÖIS

2021-09-15 2:00

Caroline Gut

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Snart är det dags för höstens originalderby mot ÖIS hemma på Gamla Ullevi den 29 september kl.19.00, vilket även kommer att bli den första matchen vi får spela med full publikkapacitet efter över 1 1/2 års restriktioner på grund av pandemin. Vi kan knappt i ord uttrycka hur mycket vi längtat efter detta, efter er.

Upplägget för derbyt är lite speciellt, då GAIS och ÖIS - precis som vid senaste derbyt - delar 50/50 på intäkterna, och därmed även arenan. Detta har lett till fördelningen som ni kan se på bilden ovan, vilket innebär att GAIS kommer att hålla till på de grönmarkerade sektionerna och ÖIS på de rödmarkerade. Med denna uppdelning så kommer ingen kunna sitta på sin ordinarie plats, utan våra årskortsinnehavare kommer även denna match att behöva boka fribiljett, för mer om detta läs nedan.

För årskortsinnehavare

Biljettsidan kommer att öppna idag, onsdag 15/9 kl.16.00, för årskortsinnehavare, vilket innebär att dessa kommer att få förtur innan bokningen öppnar upp för allmänheten imorgon. Årskortsinnehavare ska redan nu ha fått ett mail från oss med information, länk till biljettsidan samt en bokningskod som är giltig för det antal årskort man innehar. Om du inte har mottagit ditt mail ännu, kontakta oss på info@gais.se så snart som möjligt så löser vi detta. Vänligen notera att din bokningsbara kod(er) är giltig fram till matchstart, dvs även efter att bokningen öppnat upp för allmänheten.

OBS!: Ditt årskort fungerar alltså inte som entrébiljett, utan du måste boka en (fri)biljett till matchen.

För köp av lösbiljett

Biljettförsäljningen kommer att öppna för allmänheten imorgon, torsdag 16/9, kl.11.00 på gais.ebiljett.nu.

Biljettpriser

VuxenStudent/PensionärUngdom/Barn (Upp till 16 år)Sittplats Premium270250105Sittplats Ordinarie215195105Ståplats165145145Rullstolsplats/HCP*16514570

*HCP-biljett är giltig för en (1) medföljande ledsagare.


Arenaplacering

GAIS ståplats är, precis som tidigare hemmamatcher den här säsongen, på Preppens, och våra sittplatssektioner kommer att vara på D5, F1, F2, F3, F4, F5, L1, L2, L3, L4, K1, K2 och K3. För de på GAIS sittplats som vill ha tillgång till pub så hänvisar vi er att boka på sektionerna D5 och F1-F5.

Neutrala sektioner finns att boka på E1, E2, C2 och C3.

Övrigt

För att förhindra eventuella problem vid biljettköp så följer här ett par tips:

  • Använd ej fler flikar/webbläsare samtidigt
  • Ladda ej om sidan innan det är klart
  • Om koden inte är aktiv, avvakta 20 minuter och försök igen
  • Står det att biljetter är slutsålda, avvakta 20 minuter
  • Efter ett köp är koden förbrukad – har man tillgång till att få köpa fler biljetter behöver man alltså köpa alla samtidigt


Din biljett kommer att levereras digitalt via GAIS Live-appen eller e-mail. Om du inte har installerat GAIS Live så finns den både till iPhone och Android där du vanligen laddar ner appar. Efter att man laddat ner GAIS Live så kan man logga in med samma uppgifter som man använder på vår biljettportal gais.ebiljett.nu. För er som har GAIS ON! så är det samma e-mail som användes för registreringen till GAIS ON!-prenumerationen som gäller.

Vi uppmanar till förköp av biljetter via gais.ebiljett.nu, men det kommer att vara möjligt att köpa fysiska biljetter på plats på GAIS-gården. Mer information om öppettider kommer senare.

För frågor, vänligen kontakta info@gais.se så hjälper vi er.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER