Biljettinformation GAIS-Falkenbergs FF

2021-09-09 2:00

Caroline Gut

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Lördag den 25 september kl. 13.00 möter vi Falkenbergs FF hemma på Gamla Ullevi och vi hoppas att ni vill komma för att stötta våra Atleter för den sista matchen innan vi får välkomna er tillbaka med full kraft igen.

Vi kommer ha möjlighet till 3000 åskådare på läktaren, och det är fortsatt möjligt för sällskap på upp till 8 personer att boka platserna bredvid varandra. Ståplats kommer även denna match att ha drygt 500 platser till förfogande.För årskortsinnehavare

Biljettsidan öppnar idag, torsdag 9/9 kl.10.00, för årskortsinnehavare, vilket innebär att dessa kommer att få ett (1) dygns förtur innan bokningen öppnar upp för allmänheten. Årskortsinnehavare ska redan nu ha fått ett mail från oss med information, länk till biljettsidan samt en bokningskod som är giltig för det antal årskort man har köpt. Om du inte har mottagit ditt mail ännu, kontakta oss på info@gais.se så snart som möjligt så löser vi detta. Vänligen notera att din bokningsbara kod(er) är giltiga ända fram till matchstart, dvs även efter att bokningen öppnat upp för allmänheten.

OBS!: Ditt årskort fungerar alltså inte som entrébiljett, utan du måste boka en (fri)biljett till matchen.

För att förhindra eventuella problem vid biljettköp så följer här ett par tips:

  • Använd ej fler flikar/webbläsare samtidigt
  • Ladda ej om sidan innan det är klart
  • Om koden inte är aktiv, avvakta 20 minuter och försök igen
  • Står det att biljetter är slutsålda, avvakta 20 minuter
  • Efter ett köp är koden förbrukad – har man tillgång till att få köpa fler biljetter behöver man alltså köpa alla samtidigt
För köp av lösbiljett

Biljettförsäljningen kommer att öppna för allmänheten imorgon, fredag 10/9, kl.10.00 på gais.ebiljett.nu.Övrigt

På grund av restriktionerna kommer ingen att kunna sitta på sin ordinarie plats, men vi hoppas att ni har överseende med detta en sista match.
För er som vill planera sektionsval ihop med nära och kära i förväg så kan ni utgå från arenavyn på bilden ovan.
Vänligen notera att sektion P/B, C/E och Bar Allians för närvarande ej är bokningsbara.

Din biljett kommer att levereras digitalt via GAIS Live-appen, e-mail eller SMS. Om du inte har installerat GAIS Live så finns den både till iPhone och Android där du vanligen laddar ner appar. Efter att man laddat ner GAIS Live så kan man logga in med samma uppgifter som man använder på vår biljettportal gais.ebiljett.nu. För er som har GAIS ON! så är det samma e-mail som användes för registreringen till GAIS ON!-prenumerationen som gäller.För frågor, vänligen kontakta info@gais.se så hjälper vi er.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER