Avaktivera årskortet och byt sektion temporärt, eller avstå din plats

Du som har årskort kan nu vid upp till fem tillfällen under säsongen avaktivera ditt årskort, och därmed få möjlighet till en plats på en annan sektion, eller att GAIS helt enkelt får sälja din plats till någon annan om du inte kan gå på matchen.

2024-04-13 9:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Funktionen "Avaktivera årskort" kan användas vid upp till fem tillfällen på en säsong. Avaktivera kortet om du inte kan gå på matchen och vill låta GAIS sälja din plats, som tack får du då en extra biljett till en annan match så du kan bjuda med en kompis. Du kan även avaktivera årskortet om du vill byta din plats mot en biljett på en annan sektion vid en enstaka match.‍

Gör så här för att avaktivera årskortet:

  1. Gå till gais.ebiljett.nu och klicka på Logga in.
  2. Klicka på Konto.
  3. Under ”Aktiva säsongsbiljetter” hittar du ditt årskort.
  4. Klicka på ”Avaktivera plats”.
  5. Välj ”Avaktivera plats” på den den match du vill avaktivera plats till. Du kan bara avaktivera plats till en match som för tillfället ligger uppe till försäljning (d.v.s. inte höstens matcher ännu).
  6. Under ”Aktiva pottbiljetter” ligger nu de biljetter du kan använda, antingen till samma match eller en annan match längre fram. Potten heter ”Avaktivera ditt årskort”.  

Om du vill ta ut en biljett till en annan sektion, eller ta ut en biljett till en kompis vid ett senare tillfälle, gör så här:

  1. Klicka på ”Hämta pottbiljetter”
  2. Välj ”Köp biljett” på den match du vill använda biljetten.
  3. Välj sektion och antal biljetter. Du kan välja på Preppens, Sittplats ordinarie, Sittplats Premium, Familjeläktaren och Aktiv sittplats.  

OBS! Du som har årskort i loge, partnerlounge, på Bosses balkong eller HCP-plats kan kontakta GAIS om du har en pottbiljett som du vill ta ut till samma sektion du har ditt årskort på, i mån av plats. Avaktivering gör du dock fortfarande enligt ovanstående instruktioner.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER