Angående skadegörelse på annans egendom

Vi blev under söndagen varse om att det skett skadegörelse på en annan förenings fastighet, skadegörelse som är tydligt gjort i GAIS namn. Med anledning av detta, och den skadegörelse som skedde i samband med derbyt, vill vi tydligt förmedla att GAIS fördömer denna typ av beteende.

2023-03-05 13:25

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Vi blev under söndagen varse om att det skett skadegörelse på en annan förenings fastighet, skadegörelse som är tydligt gjort i GAIS namn. Med anledning av detta, och den skadegörelse som skedde i samband med derbyt vill vi tydligt förmedla att GAIS fördömer denna typ av beteende. Det här är inte ett acceptabelt sätt att visa sitt stöd för klubben, utan bara något som kostar oss pengar. Inte bara i direkta kostnader för sanering, utan även i risken att våra partners inte längre vill förknippas med GAIS varumärke.

GAIS betalar årligen stora belopp för exempelvis klistermärken som sätts på Gamla Ullevi eller andra arenor i samband med match, och måste nu även betala för att åtgärda nattens tilltag. Pengar som vi gärna lagt på andra saker som kommit föreningen och medlemmarna till godo.

Det är en skarp uppmaning om att stötta GAIS genom att gå på match, bli medlem, köpa årskort eller souvenirer, men avstå från olagliga aktiviteter i klubbens namn.

Roland Blomstrand, Styrelseordförande GAIS

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER