Information

GAIS polisanmäler hot mot spelare och ledare

Ett flertal spelare och ledare i GAIS mottog under torsdagen ett anonymt meddelande med referenser till säsongens svaga resultat och med hot om konsekvenser från en anonym avsändare.

Alla som arbetar inom GAIS ställer höga krav på den egna prestationen och är väl medvetna om de förväntningar som finns hos medlemmar och supportrar. Samtliga som verkar kring A-laget förstår också den frustration som finns hos gaisare avseende att vår poängskörd inte lever upp till våra målsättningar. Men klubben kommer aldrig att acceptera hot mot spelare, ledare, övrig personal, styrelse, funktionärer och ideella resurser.

GAIS är och ska vara en förening som engagerar och berör, men också en förening som utmärks av värderingar som människors lika värde, att alla är välkomna i klubben och att vi behandlar varandra med respekt. Som medlem och supporter har man rätt att ställa krav på eller rikta kritik mot föreningen, men den som förmedlar hot bryter mot allt som GAIS står för och begår en handling som inte hör hemma i vår förening.

GAIS tar kraftfullt avstånd från det inträffade och klubben kommer att polisanmäla händelsen. Under de kommande månaderna är klubbens fokus att säkra kontraktet i Superettan. Vi kommer arbeta målmedvetet och fokuserat för att vända trenden och behöver allas fortsatta support för att vi tillsammans ska lyckas med detta.