Fredrik Martinsson lånas ut till Ljungskile SK

GAIS lånar ut Fredrik Martinsson till Ljungskile SK till 15 juli. Fredrik kommer att börja träna med LSK per omgående.

Fredrik Martinsson  kommenterar utlåningen:

– Just nu är det svårt för mig att få regelbunden speltid så jag har meddelat Nicklas Karlström att jag är intresserad av en lösning för att få mer speltid. Jag behöver få 90 minuter varje vecka för att fortsätta att utvecklas och vill känna att jag är en bärande spelare i laget. Förhoppningsvis kan jag få det i LSK och komma tillbaka till GAIS i sommar med bättre chans att konkurrera om platserna i startelvan.

Nicklas Karlström, sportchef i GAIS, kommenterar:

– Jag tycker att Fredrik har helt rätt inställning som prioriterar att få speltid i A-lagssammanhang och vi har från klubbens sida arbetat för att hitta en lösning. Nu har vi ett upplägg som känns bra för alla parter och vi ser fram emot att välkomna honom tillbaka igen i sommar.