Vi måste få ett slut på skadegörelsen!

Under veckan har viktiga symboler för GAIS utsatts för skadegörelse, och som en direkt konsekvens av detta har även symboler för IFK Göteborg utsatts för liknande angrepp. Detta måste omedelbart upphöra.

2024-03-14 19:00

GAIS

Klubben

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Klubben vill mycket tydligt påminna om att det här är något som direkt skadar oss själva. Det finns sedan tidigare en överenskommelse mellan tre av göteborgsklubbarna om att ta kostnaderna för arbete och material som krävs för att återställa skadegörelse riktad mot respektive klubb. Det innebär alltså att GAIS får betala för det som drabbar IFK Göteborg, pengar som vi förstås hellre lägger på något som gynnar oss.

Klubben har full förståelse för att vår första allsvenska säsong på 12 år, och därmed derbyn i seriespel mot Blåvitt, är något som väcker känslor. Vi står bakom en sund konkurrens, och en positiv ”hets” inför matcherna. Men de negativa händelser som nu uppstår klubbarna emellan vinner ingen på.

Låt oss tillsammans få ett slut på skadegörelsen, och rikta uppmärksamheten mot allt gott vi kan göra för GAIS i stället. Den allsvenska premiären närmar sig, och det är på fotbollsplanerna som våra kamper ska utspelas.

GAIS Styrelse

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER