John Scotts_19

John Scott´s ny huvudpartner

GAIS har under fjolåret utvecklat samarbetet med John Scott´s och våra supporterföreningar huserar nu både på John Scott´s Palace genom Makrillarna och på John Scott´s Stable genom Gårdakvarnen. Partnerskapet placerar sig nu som ett av klubbens huvudpartneravtal.

GAIS har under fjolåret utökat antalet aktiviteter ihop med John Scott´s med bland annat en stor träff inför bortaderbyt på John Scott´s Palace. Palace har även stått värd för ett flertal intressentträffar som varit mycket uppskattade. John Scott´s är numera också involverade i Gamla Ullevi och arenans krogmiljö med många grönsvarta besökare på plats i samband med matcherna.

-Det är väldigt glädjande att GAIS-familjen verkar inom det nätverk vi har och att man gynnar våra partners. Det stärker både klubben och våra partners och ger oss möjligheter till förlängning och utveckling av avtal, säger Erik Bergkvist.

John Scott´s har utöver sina trevliga krogar även ett stort utbud av festlokaler, konferensytor och möjliga aktiviteter för både företag och privatpersoner.

Kontakta GAIS för mer information så hjälper vi er rätt med både tips och kontakt med rätt ställe och personal.

Kontaktpersoner
GAIS, Erik Bergkvist, erik.bergkvist@gais.se
John Scott´s, Jaana Bohman, jaana.bohman@kopparbergs.se

http://johnscotts.se/

GÖTEBORG

STOCKHOLM
SPANIEN
LUND
MALMÖ