John-Scotts_19-980x460

Fredags-AW på John Scott´s och sen hemmapremiär

John Scott´s är huvudpartner till klubben. En uppsida för vår partner är att både Makrillarna och Gårdakvarnen använder deras krogar för uppladdning inför våra hemmamatcher. Och i förekommande fall även som samlingshak för att titta på när GAIS spelar på bortaplan.

Gårdakvarnen laddar upp på John Scott´s Stable på Kyrkogatan 33.
Makrillarna laddar upp på John Scott´s Palace på Södra Hamngatan 2, vid Brunnsparken.
Men även John Scott´s på Gamla Ullevi finns tillgänligt för alla er som vill har riktigt nära till Gamla Ullevis gröna matta.

Andra lämpliga vattenhål (och partners) är Frankes på Stampen och Irish Embassy på Östra Hamngatan 50B.

Så här skriver Gårdakvarnen på sin hemsida om sin uppladdning inför dagens match och om deras kommande 23-årsfest:

Det känns lite sjukt att skriva det, men äntligen är det dags för Gamla Ullevi. I vanliga fall brukar det ju haglas skit över det mesta som har med den arenan att göra, men efter skärgårdsturnén och eventarenan känns det otroligt gött att äntligen få stega bort de 750 metrarna mellan ETU och Sektion 23.

Stallet står redo att ta emot törstiga och hungriga gaisare som vill ladda upp på vitaminer inför den kommande matchen och vi i styrelsen tar med oss 23årstischan att sälja till alla er som anmält er till festen och medlemskap går bra att signa upp sig på hos samma gäng. Dj Semlan och Dj Harrington står för musiken.

På gräsmattan kommer vi möta ett lag som är precis likadant som alla andra lag som spelar i Superettan 2019 och utgången kommer precis som vanligt vara helt oförutsägbar, men förhoppningen är att vi väger tyngre i de avgörande situationerna och sedan inte har halva laget avstängt till bortamatchen mot Halmstad. In och boka er till resan också när ni ändå är ute och surfar. Samt festen. Glöm inte att skriva upp er till festen. Var det något mer?.. Antagligen, men skit samma. Vi ses!

Varmt välkomna till John Scott´s pubar!
Efter det ses vi på Gamla(!) Ullevi.
Avspark kl 19.
Biljetter till matchen: https://www.ticketmaster.se/event/gais-ik-frej-taby-biljetter/534505