Vinn unikt pris på stödbiljetten

På tisdag väntar årets andra hemmamatch när Östers IF kommer till Ullevi. Självklart hoppas vi att du löser stödbiljett inför matchen och tar chansen att vinna något av våra fina priser.

Du löser din stödbiljett via denna länk – eller via Swish 123 018 6734.

Igår kunde vi berätta att vi nu gör stödbiljetterna lite mer intressanta för dig som supporter. Från och med mötet med Östers IF på tisdag kommer vi att lotta fram en vinnare vid varje hemmamatch – och hen kommer att få välja mellan tre olika priser.

Mottot har varit att priserna ska vara unika för GAIS och värdefulla för våra supportrar – och att det ska finns något som är ett riktigt kul pris just för dig. Vinnaren på tisdag kan välja mellan följande tre priser:

1. Träningspass på Gaisgården under ledning av Conor Mc Donagh

Har pandemin inneburit en mer stillasittande vardag för dig? I så fall innebär detta pris en fantastisk möjlighet att ändra på det. Detta alternativ innebär att du får en timslång träningskonsultation av vår fystränare Conor Mc Donagh i gymet på Gaisgården. Dessutom får du med dig ett anpassat träningsprogram hem som du kan köra vidare under månaden efter. Det här är priset för dig som vill komma i form inför sommaren!

2. Försök att göra mål på Mathias Karlsson

Under Superettans tre inledande omgångar har ännu ingen motståndare lyckats göra mål på Mathias Karlsson. Med detta pris får du möjlighet att utmana Mathias och se om du kan lyckas bättre än anfallare i FFF, VSK eller AFC ska du välja detta pris. Väljer du detta alternativ så är du välkommen till Gaisgården för att slå tio straffar på vår säkre keeper och sätter du minst tre bollar i mål så bjuder vi också på fika efteråt. Det här är priset för dig som vill komma ut på planen, känna doften av liniment och mäta dig med eliten.

3. Klippning av Nicklas Karlström

Att Nicklas Karlström är sportchef i GAIS har du såklart koll på. Säkert också att han har massor av Allsvenska matcher för Kalmar FF, GIF Sundsvall, Djurgårdens IF, BK Häcken och GAIS. Men vi gissar att du inte visste att han också är utbildad frisör? Väljer du detta pris så erbjuder Nicklas en smittsäker klippning. Backslick, french crop, quiff, sidbena eller trimmat – valet är ditt. Det här är priset för dig som vill ha en få en ny ‘look’ i trevligt sällskap.

Reglerna inför utloggningen är enkla. En Stödbiljett kostar 100 kr och innebär att du har en lott i dragningen. Köper du två biljetter så har du två lotter och så vidare. Om du köper Stödbiljett Familj för 300 kr har du med samma logik tre lotter. Alla stödbiljetter som har köpts via vår biljettportal eller via Swish 123 018 6734 senast tisdag 4/5 kl. 23.59 är med i dragningen av en vinnare.

Vinnaren kommer att kontaktas under dagarna efter matchen för att få välja sitt pris. Lycka till i lottdragningen – och tack för att du stöttar GAIS.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: GAIS – Östers IF.
När: Tisdag 4/5 kl. 18.30.
Var Ullevi.
Domare: Ej officiellt ännu.
Avstängda spelare: Nej.
Förväntad publiksiffra: 8.

Följ matchen
Som vanligt kan du följa matchen via Discovery+ förutsatt att du har abonnemanget Total. Teckna ditt avtal via denna länk så får GAIS ett bidrag från Discovery+.

Köp stödbiljett
Ta chansen att lösa stödbiljett till matchen för att ha chans att vinna ett av de unika priserna som står på spel. Du löser din stödbiljett via denna länk – eller via Swish 123 018 6734. Du kan läsa mer om priserna via denna länk.