Vinn på stödbiljetten vid matchen mot Landskrona BoIS

I morgon tisdag väntar årets femte hemmamatch – och den första sedan att publikgränsen höjdes till 500 personer.  Det är Landskrona BoIS som står för motståndet och du löser stödbiljett har du chans att vinna något av våra fina priser.

Du löser din stödbiljett via denna länk – eller via Swish 123 018 6734.

Du har säkert bra koll på att vi under säsongen drar en vinnare på stödbiljetterna efter respektive match. Efter HIF-matchen var det Jan Lorentsson som drog vinstlotten och han valde klippningen av Nicklas Karlström som pris.

Inför mötet med BoIS har vi kompletterat prisbordet med en signerad replikaboll vilket gör att vinnaren kan välja mellan nedanstående priser:

1. Försök att göra mål på Mathias Karlsson

Under Superettans tre inledande omgångar har ännu ingen motståndare lyckats göra mål på Mathias Karlsson. Med detta pris får du möjlighet att utmana Mathias och se om du kan lyckas bättre än anfallare i FFF, VSK eller AFC ska du välja detta pris. Väljer du detta alternativ så är du välkommen till Gaisgården för att slå tio straffar på vår säkre keeper och sätter du minst tre bollar i mål så bjuder vi också på fika efteråt. Det här är priset för dig som vill komma ut på planen, känna doften av liniment och mäta dig med eliten.

2. Golfrunda på Delsjö GK med August Wängberg

GAIS kapten August Wängberg är inte bara en grym fotbollsspelare utan också en duktig golfspelare. Väljer du detta pris så får du en fyrboll på Delsjö GK och får möjlighet att ta med dig en vän ut på rundan. Med i bollen går också Agge och ytterligare en av spelarna från A-truppen. Det här kan bli den roligaste golfrundan under 2021!

3. Replikaboll från Select

Brillant Super TB - Superettan

Du vet säkert redan att alla matcher i Superettan spelas med nedanstående officiella boll från Select. Nu har du möjlighet att vinna en replika signerad av samtliga spelare och ledare i GAIS A-trupp.

Reglerna inför utloggningen är enkla. En Stödbiljett kostar 100 kr och innebär att du har en lott i dragningen. Köper du två biljetter så har du två lotter och så vidare. Om du köper Stödbiljett Familj för 300 kr har du med samma logik tre lotter. Alla stödbiljetter som har köpts via vår biljettportal eller via Swish 123 018 6734 senast tisdag 8/6 kl. 23.59 är med i dragningen.

Vinnaren kommer att kontaktas under dagarna efter matchen för att få välja sitt pris. Lycka till i lottdragningen – och tack för att du stöttar GAIS.