GAIS medlemsmöte december 2018

Viktigt om medlemskort, medlemskap och årsmöte

Här kommer viktig information inför årsmötet – både för dig som väntar på att medlemskortet ska dyka upp i posten och för dig som ännu inte löst ditt medlemskap för 2019.

På GAIS 125:e födelsedag, måndagen den 11:e mars kl 18.30, är det dags för årsmöte på Folkets Hus vid Järntorget. Då hoppas vi på att få se många medlemmar som sluter upp för att ta del av information om klubbens verksamhet samt delta vid viktiga omröstningar. Du hittar mer information om årsmötet via denna länk.

Lös medlemskap för 2019
För att få delta vid årsmötet måste du självklart vara medlem i klubben och det blir du enklast genom att följa denna länk. Det kommer också att finnas möjlighet att lösa medlemskap på plats innan mötet.

Väntar du på medlemskort?
För dig som redan löst medlemskap men inte fått hem ditt medlemskort än så beklagar vi det. Vi har inte haft möjlighet att få ut medlemskorten ännu och kommer inte heller att få det inför mötet. Men du kan självklart delta på mötet ändå – vi kommer att pricka av alla besökare mot medlemslistor så medlemskortet behövs inte för att få delta vid mötet.

Välkommen att lösa medlemskap i GAIS och välkommen på årsmöte. Vi ses på måndag!