Välkommen på första träningen 2022

Det är dags att stänga dörren till 2021 och vi startar nu det nya året med att hälsa dig välkommen till årets första träning.

Trots en fin inledning på serien så kommer vi att minnas förra säsongen som ett stort misslyckande. Sorg och besvikelse har präglat alla grönsvarta hjärtan sedan degraderingen var ett faktum. Men idag stänger vi dörren till 2021 och påbörjar ett nytt år med ett tydligt mål – att ta tillbaka GAIS plats i elitfotbollen.

Vi hoppas du som medlem, partner och supporter vill vara med under säsongen, stötta klubben och vara med och fira om så där elva månader. En första chans att visa att du är med på tåget ges redan om en dryg vecka då A-laget startar säsongen med en öppen träning. Välkommen till Valhalla söndagen 9 januari kl. 13.00 då vi hoppas att många gaisare vill sluta upp och visa spelarna vilket stöd dom kan förvänta sig under 2022.

Mer information kommer under veckan men just nu nöjer vi oss med att säga ett stort tack för att du stöttar GAIS från läktaren även i motvind.

Entréer kommer att vara öppna från båda kortsidorna. Stanna hemma även vid milda symptom och tänk på att hålla avstånd på plats. Vi har försäljning av kaffe och GAIS-souvenirer på plats.

Vi ses på Valhalla!

——– ——– ——– ——–

PS. Om du funderar på vilka andra som kommer att vara på plats på Valhalla så följer här en förteckning över dom 13 spelare som har kontrakt med GAIS idag:

Erik Westgärds
August Wängberg
Daniel Hultqvist
Emin Grozdanic
Niklas Andersen
Adam Egnell
Nuha Jatta
Viktor Alexandersson
Jonas Lindberg
Harun Ibrahim
Julius Lindberg
Youssef Fayad
Donat Zejnullahu

Vi räknar såklart med att listan kommer att kompletteras med fler namn innan vi kör igång första träningen.